Ravinto

Voita kuukauden marjat!

Nyt blogissa arvotaan marjoja Biokian kanssa. 🙂

Osallistu vastaamalla kysymykseen: Mitä Biokian tuotteita haluaisit kokeilla?

Oma suosikkini on marjajauheet ja etenkin mustikkajauhe, jota käytän paljon mm. suklaassa (mustikkamantelisuklaa), smoothien seassa ja niin edelleen.

Voittona on kuukauden marjat Biokian tuotteina.

Biokian mukaan suositus on, että ruokavalio sisältäisi 2 dl tuoreita marjoja per päivä. Se tekee kuusi litraa kuukaudessa!? Palkinnossa tämä muunnetaan jauheiksi ja kuivatuiksi marjoiksi (tosin suklaamarjat eivät ole mukana, huom)!

Jätä vastaus kommenttiosioon ja olet mukana arvonnassa. Palkinto arvotaan 16.5.2014 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Marjaisaa viikkoa!
biokiamarjat
Pirtelö, vaikkapa näin!
sininen
Ja näin:
purkit

451 thoughts on “Voita kuukauden marjat!

 1. Punainen marjajauhemix on hintansa vuoksi jäänyt hyllyyn niin monesti… Sitä tahtoisin kokeilla :3

 2. Mustikkajauhetta! Tuo mustikkasuklaa on varmasti todella hyvää! Odotan jo kesää, että voi höystää raakasuklaata tuoreilla marjoilla 😛

 3. Kaikki pakastemarjat ja marjajauheet kiinnostavat. Osaa olenkin jo kokeillut ja todennut hyviksi.

 4. Haluaisin kokeilla sinistä mixiä koska siinä on marja-aroniaa jota en epäluuloisuuttani ole uskaltanut muuten maistaa 🙂 Jauheena se menisi helposti itseään huijaten.

 5. Pakastin tyhjenee uhkaavasti, joten marjajauheet kiinnostaisivat, ertyisesti tuo sininen marjajauhemix 🙂

 6. Puolukkajauhe, puolukasta on tullut mun lempparimarja aamupirtelöön 🙂 Mikään muu marja ei sovi niin hyvin kookoksen kanssa yhteen !

 7. Karpalojauhe voisi olla kiva kokeilla smoothiessa. Muut marjat löytyy toistaiseksi vielä pakastimesta.

 8. Syön tosi paljon marjoja päivittäin, niin pakasteina kuin jauheinakin. Marjamixiä en ole vielä kokeillut, eli sitä haluaisin kokeilla. =)

 9. Nuo marjajauhemixit kuulostas erittäin päteviltä;) Marja-aronia on ainakin maultaan niin kiehtovan ihanaa, jota ainakin tuossa sinisessä sekoituksessa on.

 10. Tyrnijauhetta! Muuten pakastimesta löytyy vähän kaikkea,mansikkaa,viinimarjoja,puolukkaa,marja-aroniaa (hyvää smoothiessa)…

 11. Kaikkia! En ole kokeillut vielä ainuttakaan joten voisin aloittaa mistä tahansa noista tuotteista. Päivittäin menee paljon pakastemarjoja niin jauheet olisi hyviä paikkaamaan välillä niitäkin:)

 12. Kokeilisin mieluusti tyrnijauhetta ja sinistä marjajauhemixiä. Tyrniä tulee syötyä ihan liian vähän ja tykkään kovasti sen mausta.

 13. Kaikki marjajauheet kiinnostavat. Meillä on tuo mustikkajauhe vakituisessa käytössä, mutta muita marjajauheita ei ole vielä tullut kokeiltua.

 14. Tuo biokian sininen ja punainen ovat ihan uusia tuttavuuksia, niitä ois kiva kokeilla. En ole nähnytkään niitä ennen.

 15. Tahtoisin kokeilla tyrnijauhetta. Tyrni on jäänyt minulta täysin paitsioon ja ansaitsisi enemmän käyttöä ruokavaliossani 🙂

 16. Tyrnijauheetta pitäs saada kokeiluun! Sitä kun ei hirveesti viitsi ostella hinnan vuoksi 🙂

 17. Kaikkihan ne kiinnostaisi, mutta ehkä tuo sininen marjajauhemix olisi tällä hetkellä mielenkiintoisin.

 18. Haa, loistavasti taimattu postaus: nyt tiedän mitä vien ulkomaille tuliaisina 🙂 Ja kyllä noita marjajauheita testataan mieluusti myös kotijoukkojen kera, pakastin alkaakin jo olla tyhjä…

 19. Kaikki marjajauheet kiinnostavat! Pakastimesta on marjat jo loppuneet enkä näitä ole koskaan kokeillut =)

 20. Syön marjoja paljon ja monipuolisesti päivittäin ja nyt kun pakastin alkaa tyhjentymään, kaikki marjajauheet ja kuivatut marjat kiinnostavat. Etenkin sinistä ja punaista mixiä kiinnostaisi kokeilla.

 21. Kaikki jauheet kiinnostavat. Olen käyttänyt noita jonkinverran ja kaikki kelpaavat hyvin 🙂

 22. Tyrni ja karpalojauhe vaikuttaa mielenkiintosilta! Pakastin ammottaa uhkaavasti tyhjyyttään

 23. Marjajauhemixit kiinnostaa eniten. Oi niitä kaikkia ihania smoothieita joita noilla voisi tehdä!

 24. En ole kokeillut noista mitään joten ehdottomasti haluaisin tietysti kokeilla kaikkia, mutta jos valita pitää niin…. tyrni!

 25. Olen kokeillut jo pariakin biokian tuotetta, mutta esimerkiksi puhdas mustikka- tai karpalojauhe on kokeilematta! Punainen ja sininen mix ovat olleet helppoja lisiä aamupalaan, harmi vain että nekään eivät kestä ikuisesti jos tiuhaan käyttää! Tynijauhetta olen kokeillut eri merkiltä, mutta biokian omaa olisi kiva myös testata.

 26. En ole vielä kokeillut mitään Biokian tuotetta, mutta aloittaa voisin mustikkajauheesta:)

 27. Mustikkajauhetta olenkin testannut , mutta aiai noita kuivattuja marjoja haluaisin koittaa pähkinöiden kanssa, nam 🙂

 28. Haluaisin testata noita marjajauhemixeja (Biokia punainen ja sininen). Niitä olisi kiva kokeilla smoothien joukkoon 🙂 Samoin noita kuivattuja marjoja (esim. marjamix) iltanaposteluun sekä lapsille että itselle 🙂

 29. Mitään näistä en ole kokeillut, sillä syön marjat mielummin kokonaisina marjoina, mutta tyrniä ja karpaloa voisin testata. Mustikkaa on pakastin täynnä viime kesältä itse poimittuna 🙂

 30. Moi!
  Mustikkajauhetta olen testannut ja hyväksi havainnut. Olisi kiva puolukkajauhetta kokeilla. Antioksidantteja ei voi saada liikaa 🙂 Mukavaa kevättä!

 31. Haluaisin kokeilla molempia marjajauhemixejä. Ne sopisivat todella hyvin smoothien sekaan. 🙂

 32. Marjajauheita olen halunnut jo pitkään testata, ja erityisesti tyrnijauheen uskoisin olevan ihana lisä smoothieisiin ja raakaleivontaan!:)

 33. Kaikki marjajauheet kiinnostavat. Aloittaisin testailuni mustikkajauheesta ja marjamixeistä.

 34. kaikki jauheet kiinnostavat, koska voisin niitä kokeilla puurojen, myslien, smoothien kanssa sekä leivonnassa

 35. Haluaisin kokeilla mustikkajauhetta. Puolukkaa löytyy jo kotoa, mutta mustikka olisi enemmän oman suun mukaista. 😀

 36. Tyrnijauhetta olisi kiva kokeilla, marjoina ainakin suurta herkkua. Toisaalta pakastimen tyhjentyessä itsepoimituista marjoista myös sininen ja punainen marjajauhemix tulisi tarpeeseen.

 37. Moi!

  Haluaisin kokeilla muita marjajauheita. Mustikkajauhe on hyväksi todettu.

  Mahtavaa kevään jatkoa kaikille!

  T. Jussi

 38. Kaikkia haluaisin kokeilla, mutta erityisesti tyrni kiinnostaa. Käytän paljon pakastettuja tyrnimarjoja ja kiinnostaa, että millaista jauhettu tyrni on+ miltä maistuu.

 39. Haluaisin kokeilla mustikka-, puolukka-, tyrnijauhetta, sekä pun. & sin. marjajauhemixiä! 🙂

 40. Kaikki marjajauheet kiinnostavat. Tyrnijauhetta sain kokeilla puuron päällä vanhempieni luona. Epäluuloista huolimatta hyvää oli.

 41. Tyrnijauhetta haluaisin kokeilla. Mustikkaa tulee muutenkin syötyä reippaasti mutta tyrni tuppaa jäämään kaupan pakastealtaaseen hintansa puolesta. Tyrnijauhetta käyttäisin terästämään smoothieita ja raakakakkuja 🙂

 42. Marjajauhemix kuulostaa tosi käytännölliseltä kuljetettavuuden ja säilyvyyden kannalta. Haluaisin kokeilla sinistä marjajauhemixiä, aika eksoottisia marjoja mukana 🙂

 43. Melkeinpä mikä vaan näistä tuotteista, mutta sininen marjajauhemix tai mustikka.

 44. Haluaisin kokeilla kaikkea 😀 Marjajauheet kiinnostavat, koska pakkasessa ei ole enää yhtään viime vuoden marjoja ja kaupasta tuntuu hölmöltä ostaa kalliita pikkupusseja.

 45. Mustikkajauhetta haluaisin kokeilla, punainen marjajauhemix on käytössä ja hyvää on! 🙂

 46. Puolukkajauhe on hyvää! Jos ei tykkää puolukasta kirpeyden vuoksi marjana, niin jotenkin jauheena sen kirpeys miedontuu.

 47. Suklaamustikat on parasta herkkua mitä tiedän! Jauheita en olekaan oppinut käyttämään, leivon kyllä paljon. Täytyypä opetella ja etsiä kivoja reseptejä!

 48. Olen smoothieiden suurkuluttaja ja marjajauheet olis niihin varmasti aivan mahtavia! 🙂 Tyrni on tällä hetkellä oma suosikkimarja ja tuota jauhetta haluaisin ihan hirmuisesti koettaa! Muitakin toki mutta varsinkin sitä! 🙂 Voi kunpa vain onni potkaisisi!

 49. Haluaisin kokeilla mustikkajauhetta. Käytän smoothiessa, turkkilaisen jugun kera, puuroissa ym. jo mustikkajauhetta, karpalojauhetta ja tyrni-karpalojauhetta, mutta nämä eivät ole ko. tuotemerkin, joten olisi mukava testata, kumpi on parempaa!

 50. Marjajauheet kiinnostaisivat sillä kuulostavat monikäyttöisiltä, ja mustikkajauhe onkin jo kotikeittiössä loistavaksi todettu!

 51. Kyllä tuo punainen on enämpi minun väri, mutta sininenki kelpaa 🙂 anopin pakastin alkaa olla jo tyhjä, niin tarvetta marjajauheille olisi 🙂

 52. Teen paljon smoothieita, joten olisi kiva kokeilla niissä marjajauhetta. Maulla ei niin väliä, olen marjoissa melko lailla kaikkiruokainen. 🙂

 53. Mehutiivisteitä, voin kuvitella että mustikkamehutiiivste maistuu juuri aidolle mustikkamehulle, kuin mummini tekemälle.

 54. Kaikki maut ovat vielä maistamatta, joten mikä tahansa kiinnostaa. Tänä talvena on tullut syötyä paljon mustikkaa pakastimesta, mutta karpalo olisi uudempi ja varmasti ihana maku, joten se ykkösenä.

 55. Nuo marjajauhemixit vaikuttavat mielenkiintoisilta, saisi hienan vaihtelua smoothieihin! 🙂

 56. Tyrni- ja karpalojauhe olisivat kivoja. Mustikoita on itsellä pakkasessa, mutta tyrni tai karpalo ei ole meidän pakastimeen löytänyt :/

 57. Tyrni- ja mustikkajauheet kiinnostaisivat erityisesti, suklaahan ihanasti sekaan. Mehuja olenkin jo maistanut. 🙂

 58. Kuivatut marjat olisi kiinnostava kokeilla! Onkohan niihin lisätty sokeria?
  Kaikki näyttävät kehuvan marjajauheita…. Enkä siintä mustikkaa.

 59. Mielelläni kokeilisin kaikkia tuotteita. Herkkusuuna valitsisin tietenkin suklaamarjat, mutta jos niitä ei saa valita, niin vastaan punainen marjajauhemix.

 60. Pakastin uhkaavasti tyhjenee mustikoista, joten mustikkajauhe kuulostaisi erittäin hyvältä! Juuri smoothien joukkoon ja miksipä ei leivontaankin. 🙂

 61. Kokeilisin punaista ja sinistä marjajauhemixiä. Biokian marjajauheita en ole kokeillut, kuivattuja karpaloita kyllä.

 62. Syön 2 dl marjoja lähes päivittäin. Toishan tuo vaihtelua pakastemarjoihin. Olisi kiva kokeilla, kun ole raaskinut ostaa. Varmasti tykästyisin. 🙂

 63. Testasin mieluusti kaikkia jauheita. Pakastin alkaa jo olla tyhjillään viime kesän marjoista. Ja kyllä nuo herkkusuklaamustikatkin houkuttaisivat. En ole uskaltanut koukuttumisen pelossa niitä ostaa!

 64. Mustikka- ja tyrnijauheet maistuvat ja ovat käytössä. Kaikkia muitakin pitäisi päästä kokeilemaan. Erityisesti puolukka ja mixit kiinnostavat.

 65. Aurinkoista maanantaita!No pakastelakkaa,en ole sitä mistään onnistunut saamaan.Ja sitten tietty noita uusia mehuja.Kuuma mehu on ihanaa ja leipuri saa kakkukiilteeen kauniisti noista mehuista,näin uskoisin.Muutoin B:n tuotteet ovat jatkuvassa käytössä.Mutta kuka kumma ehtii viedä ne lakat ennen mua?Kaunista kevättä!

 66. Pakastimessa enää yks rasia jäljellä, joten tämä tulis tarpeeseen, marjamixiä vois kokeilla!

 67. Tyrni- ja sininen marjamix olisivat kyllä ehdottomasti kokeilun arvoisia, varsinkin smoothien sekaan ja miksei esim. muuhunkin maustamiseen, esim. paleopuuroon.

 68. Marjajauheet käteviä rahkan kanssa ja puuroon sekoitettuna. Paljon helpompaa ei marjojen nauttiminen voi olla. En vaan ole saanut aikaiseksi kokeilla.

 69. Haluaisin kokeilla eri marjajauheita smoothiessa tai raakasuklaassa. Raakasuklaassa esim. mustikkajauhe voisi toimia erinomaisesti! 🙂

 70. Voiko marjajauhe tosiaan maistua oikealle marjalle? Se täytyisi testata. Tyrnin jätän suosiolla väliin, mutta nuo muut kyllä kiinnostavat kovasti.

 71. MarjajauheMIX ja kaikki muutkin marjajauheet maistuvat…kyllä. Viime kesän pakastemarjat ovat jo aikas vähissä ja uutta marjasatoa saa vielä odotella. 😀

 72. Hei. Omat mustikat on pakasteesta melkein loppu, eli mustikkajauhetta haluaisin testata.

 73. Noita marjajauheita olisi kiva päästä kokeilemaan erilaisissa smoothieissa, leivonnaisissa ja suklaissa! Etenkin mustikan makuinen houkuttelisi. 🙂

 74. Pakastimesta marjat alkavat olla lopussa, joten mielelläni maistaisin marjajauheita. Tyrni varsinkin vaikuttaa kiinnostavalta…

 75. Tyrni ja tyrnijauhe kiinnostaisivat! Perinteisempiä marjoja menee jo melko lailla muutenkin. Myös mehutiivisteet kuulostavat hyvältä, mutta kaikista mieluiten juon ihan sokerittomia versioita.

 76. Pitkään olen jo himoinnut tyrnijahetta! Oikea unelmien täyttymys. Olen myös puolukan ja karpalon ystävä, joten molemmat jauheet olisivaty varmasti kokeilemisen arvoisia.

 77. Marjoja menee nytkin jo kiitettävästi, mutta jauheetkin olisi jees! Tyrnijauhe menee testaukseen 🙂

 78. Olen itsekin ulkomailla käyttänyt paljon tuota mustikkajauhoa (biokian jauhoja saa nimittäin Madridistakin). Pakastemarjoina olen testannut mm. karpaloa. Halauaisin koittaa tuota tyrnijauhoa. Tyrniä tulee itse harvemmin ihan tuoreeltaan syötyä, jauhe olisi näppärä.

 79. Kaikki marjajauheet kiinnostaisivat!! Rakastan kaikkea marjaista, mutta nyt alkaa jo pakastin olla tyhjä edellisen syksyn marjoista…

 80. Marjajauheista kiinnostaa kyllä kaikki! Mustikka, tyrni, karpalo, mixit! Mustikka on kyllä aivan superhyvämarjaa 🙂

 81. Tyrnijauhe lähtee ehdottomasti kokeiluun, voitin tai en =) Luin jostain, että siitä voisi olla apua myös kuivista silmistä kärsiville, joten ei muuta kuin testaamaan.

 82. Marjamix ja mustikkajauhe ovat jo tuttuja, muut marjat kuten puolukka ja karpalo on vielä kokeilematta.

 83. Haluaisin kokeilla tyrnijauhetta, sillä olen kuullut erittäin paljon hyvää tyrnin terveysvaikutuksista!:)

 84. Kaikkia tuotteita tekisi mieli kokeilla, mutta marjajauheet olis varmasti monikäyttöisimmät kokeiltavat 🙂

 85. Olen ostanut suklaamarjoja vain joten kaikki marjajauheet ovat kokeilematta ja kiinnostaa:)Marjoja kuluu tässä perheessä todella paljon:)

 86. Kaikki marjajauheet on kiinnostavat, samoin ne uudet mehutiivisteet pitää kokeilla joskus.

 87. Sininen marjajauhemix kuulostaa houkuttelevalta sillä se sisältää myös sellaisia marjoja joita ei juurikaan muuten tule käytettyä! ☺️

 88. Tumma suklaa-luomu karpalo kuulostaa ihanalta mutta niin kuulostaa kaikki muutkin ja on jo pitkään pitänyt ostaa kokeiluun 🙂 Josko nyt osuisi onni kohdalle!

 89. Haluaisin kokeilla kaikkia:) sillä ovat minulle uusi tapa nauttia marjoista.
  Tyrnijauhe on mielenkiintoisin sillä sen terveysvaikutuksista puhutaan niin paljon.

 90. Kaikki marjajauheet kiinnostavat ja joitakin olen jo kokeillutkin, mutta tuo sininen marjajauheimix olisi kiinnostava uutuus.

 91. Aika monia marjajauheita olen kokeillutkin, joten punainen marjajauhemix nyt kutkuttelisi.

 92. Varsinkin pakastemarjat kiinnostavat, etenkin mustikka, tyrni ja lakka. Toki myös jauheita olisi mielenkiintoista kokeilla, niistä kun ei ole mitään kokemusta!

 93. Mulla menee aamuisin tai päivän mittaan enemmänkin kun 2 desiä marjoja ja käyhän se kukkarolle kun pakkanen vetää vain pienen määrän syksyn marjoista, ja ne on jo aikaa sitten syöty. En ole vielä testannut yhtään jauhetta, olisi siis jo aika. Mustikka on lempparimarja, mutta tyrnikin kiinnostaa.

 94. Marjamix, tosin mustikka kuulostaa turvallisen helpolta. Tyrni ois toisaalta jännä, en oo sen kanssa paljoa leikkinyt ihan marjanakaan.

 95. Erilaisia marjajauheita on mieli tehnyt kokeilla jo pidemmän aikaa, mutta niin vaan ovat jääneet hyllyyn. Nyt alkaa pakaste huudella tyhjyyttään, joten ehkäpä ennen kesää ja tuoreita herkkuja voisi kokeilla 😉

 96. Oij, kaikkia haluaisi maistella ja kokeilla:). Ensimmäisenä kuitenki olis karpalojauhe.

 97. Kirpeän ja smoothien ystävänä karpalojauhe kiinnostaa, jotta miltähän maistuisi samettisen pehmeässä rahkasmoothiessa.. 🙂

 98. Mielellään kokeilisin vaikka kaikkia, mutta jos joku pitää valita niin tyrnijauhe. Maistoin elämäni ensimmäistä kertaa tyrnimehua vasta viime syksynä, ja ihastuin siihen voimaakkaaseen ja kirpeään makuun. Sen jälkeen olen alkanut käyttämään tyrniä muutenkin, mutta jauhe on vielä testaamatta.

 99. Kuivatut marjat kiinnostaa, etenkin tuo Karpalo. Usein kuivatut marjat ovat myös todella sokerisia, joten tässä tapauksessa luulisin tuotteen olevan poikkeus. Kyllä jauhettakin olisi mielenkiintoista testata.

 100. karpalojauhe. Tai tyrni. Karpaloa tai tyrniä ei tuoreena/pakasteena tule syötyä.

 101. Marjamix vaikuttaa mielenkiintoiselta ja uudelta tuttavuudelta. Sitä haluaisin kokeilla.

 102. Marjajauhemix – törpöt kiinnostaa minuakin, ei ole vielä sattunut vastaan. (:

 103. Yksittäisiä marjajauheita olen biokiaota kokeillut ja tykkään niistä suuresti. Siispä haluaisinkin kokeilla noita marjajauhemixejä, jotka itsellä ovat jääneet kaupan hyllyyn hintansa takia

 104. Marjat alkavat olla niin vähissä, että tuotteista kiinnostavat niin marjajauheet, kuivatut marjat kuin pakastemarjatkin. Suklaamarjoista Luomusuklaakarpalo olisi varmasti herkkua 🙂

 105. Kiitos Kukka, että näitä mainostat. Omat marjat ovat olleet jo useamman kuukauden pakastimesta loppu ja tässähän oiva ratkaisu – mustikkajauhe olisi loistava rahkaan, smootiehen ja kaikkiin välipaloihin, joihin olen tähän asti käyttänyt mehukeittoja yms. Eli mustikkajauhetta minulle. Nimim. painoa pudotettu marjojen avulla -15kg syyskuusta. 🙂 Ja olen samalla linjalla, paljon marjoja, terveellinen ja hyvä ruokavalio!

 106. Omat pakastemarjat alkavat talven jälkeen olla lopussa, joten mielelläni kokeilisin näitä 🙂

 107. Haluaisin kokeilla erilaisia marjajauheita. Käytän paljon pakastemarjoja, mutta vaihtelun vuoksi jauheet voisivat olla mielenkiintoinen kokeilu!

 108. Marjajauheet kiinnostavat, erityisesti tyrni! Tuo Kukan vinkki suklaaseen liittyen on pakko kokeilla – eipä ole tullut mieleen laittaa marjajauheita raakasuklaaseen!

 109. Mustikkajauhetta haluaisin kokeilla. Todennäköisesti tykkäisin kaikista 🙂

 110. Marjajauheita haluaisin kokeiluun! Kun viime vuoden marjasato alkaa olla syöty, voisi uutta satoa odotellessa testailla ko. jauheita 🙂

 111. Kaikkea! 🙂 En ole kokeillut ennen. Pakastemarjoja syön päivittäin, joten Biokian pakastemarjoja olisi kiva kokeilla, samoin marjajauheita.

 112. Kun ei omista pakastinta, ei voi marjoja pakastaa. Siksi nämä jauheet olisivat loistavia kotikeittiössä. Yhtään marjajauhetta en ole vielä kokeillut, joten kaikki käyvät!

 113. Mustikka- ja tyrnijauheita haluaisin kovasti kokeilla. Ja sokerihiirenä olen miettinyt, josko karkkien sijaan herkuttelisi suklaamustikoilla tai -karpaloilla 🙂

 114. Kuivatut ja jauheet kiinnostavia. Varauksella myös suklaamarjat 🙂 Makuna kyllä tuo mustikka tutuin, mutta karpalo ja tyrni vois olla kokeilemisen arvoisia.

 115. Käytän mustikoita palautusjuomassa, koska olen lukenut niiden olevan hyvä valinta palautumisen kannalta, siispä haluaisin kokeilla mustikkajauhetta , olisi kätevämpi kuin “oikeat” mustikat. Heti kakkosena tulee tyrni, jota ei hinnan vuoksi tule juuri ostettua ikinä.

 116. Kaikki Biokian tuotteet kiinnostaa kyllä, mutta ehkäpä tyrnijauhe kuitenkin eniten.

 117. Ihan ensimmäisenä ottaisin kokeiluun marjajauhemixit ja kuivatun marjamixin! Ihan vaan sen takia, etten osaa valita mitä yksittäistä marjaa lähtisi ensin kokeilemaan! Kompromissipäätös siis!

 118. Ei varmaan yllätä, että totta kai kaikkia jauheita. 😀 mutta jos joku yksittäinen niin tyrnijauhe kiinnostaisi kovasti.

 119. Sininen marjajauhemix olis kyllä ehdottomasti kokeilun arvoinen tuote! Paljon menee pakaste mustikoita ja vadelmia päivittäin, mutta tuollainen jauhe sopis ku nenä päähän vuorotyötä tekevälle+paljon harrastavalle! 🙂

 120. Oi että, no kaikki kelpaisi todellakin mutta erityisesti tuo sininen marjamix olisi kesäreissuilla bueno!

 121. Kuivatut mustikat ja suklaamarjat ovat jo tuttuja, mutta koko tuoteperhe, ja erityisesti marjajauheet kiinnostavat suuresti!

 122. Marjoja menee tällä hetkellä se melkein 400g päivässä, eli kaikki jauheet kiinnostaa! En niitä ole vielä oppinut käyttämään.

 123. Haluaisin kokeilla Biokian marjoja ja marjajauheita puuron ja rahkan sekaan. Erityisesti mustikkaa ja puolukkaa. Pakastin syöty kohta tyhjäksi viime kesän marjoista ja jos voitto osuu kohdalle saisi tästä marjat kätevästi talteen 🙂

 124. Haluisin kokeilla kaikkia marjoja ja marjajauheita. Tykkään kaikista marjoista ja olisi kiva saada vaihtelua aamupuuroon ja rahkankin sekaan. Ja niitä suklaalla päällystettyjä marjoja olisi kiva maistaa kun tekee mieli makeaa sekä maistattaa niitä myös pojalla. En ole vielä maistanut Biokian tuotteita.

 125. Marjajauheet ovat uusi tuttavuus, mutta erityisesti punainen marjajauhemix ja mustikkajauhe kiinnostaisivat

 126. Olisin kiinnostunut kokeilemaan mustikkajauhetta. Syön paljon itsepoimittuja pakastemarjoja talvella ja marjat jauheen muodossa voisi olla mielenkiintoista kokeilla.

 127. Tyrnijauhe kuullostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta “normaalin” mustikan rinnalle..sitä siis 🙂

 128. Haluaisin kokeilla molempia marjajauhemixejä! Smoothieen olisi hauska lisä. Karpalojauhetta olenkin jo aiemmin kokeillut :3

 129. Kyllä minunkin tekisi marjajauheita kokeilla -en ole nimittäin niitä kokeillut vielä! Ei ole tullut mieleen että kävisivät myös raakasuklaaseen 🙂

 130. Pakastemarjoja haluaisin testata, omat alkaa olla loppu pakastimesta ja uusia joutuu vielä vähän aikaa odottamaan.

 131. Mustikat on ihan kohta loppumassa pakastimesta… Kaikki marjajauheet kiinnostaa. En ole kokeillut tyrniä enkä sinistä ja punaista marjamixiä.

 132. Kaikki käy, mutta mustikka ois mieluisin 🙂 Voi kun voittaisin tämän kun pakkasmarjat on syöty ja seuraavaan satoon aikaa 🙂

 133. Noita marjajauheita olen monta kertaa kaupassa tuijotellut, mutta kertaakaan en ole vielä raaskinut (opiskelijalle) korkean hinnan takia ostaa 🙂 Erityisesti mustikka jauhetta haluaisin voittaa, se olisi opiskelijalle kuin joulu 🙂

 134. Oh, sininen marjajauhemix on ollut kauppalistalla tosi pitkään. Jos nyt mustikat voi ikinä tulla korvista ulos, niin lähellä on kun joka päivä tulee niitä vedeltyä. Jauhe olisi ehkä kiva helpotus aina välillä.

 135. Marjajauheet kiinnostaisi kovasti. Testailusin niitä raakasuklaaseen, smoothieen sekä kaurapuuroon näin aluksi. 🙂

 136. Kaikki tuotteet vaikuttavat ihanilta ja maistamisen arvoisilta, mutta mustikkajauheelle ois varmasti eniten menekkiä! 🙂

 137. Käytän karpalo jauhetta maustamattoman jugurtin ja rahkan seassa töissä välipalana. Voisin testailla noita Smoothie juttuihin.

 138. Biokian palkinnon jos voittaisin
  joka päivä marjoista nauttisin.
  Tyrniä ja mustikkaa
  pirtelössä ja puuron kaa.
  Opiskelijan lautanen nuudeleilla täyttyy
  vatsa pönäköityy – siinä runon syy.
  Juhannukseen on viisi kiloa
  mut olisi marjoista meille muutakin iloa:
  Sulhasta syöttäisin marjajauheilla
  solakoina hymyiltäis alttarilla.
  Kuin kaksi marjaa!

  😉

 139. Marjajauheet, erityisesti karpalojauhetta haluaisin kokeilla esim. Smoothiessa. Kärsin usein virtsatietulehduksista ja karpalokapseleiden käyttö muunmuassa alkaa joskus tökkiä, mehuna ja jauheesta tehdyt smoothiet voisi taputtaa helposti päivän rutiineihin!

 140. Marjamixjauhetta voisin testata. Yleensä kyllä tykkään marjoista ihan marjoina, mutta aika kätevä voisi tuo jauhekin olla

 141. Marjajauheiden testaus raakasuklaassa olisi ykkönen ja hyvänä kakkosena pakkasmarjat smoothiessa.

 142. Olen viimeaikoina innostunut tekemään itse terveellisempiä myslejä kaupan valmiiden sekoitusten sijaan. Tuli vasta nyt, näitä tuotteita selaillessa mieleen, että nuo kuivatut marjat olisivat loistava lisä näihin! Siksi haluaisinkin kokeilla niitä.

 143. Marjajauhemix kiinnostaa! Tyrni-, mustikka- ja karpalojauheet ovat jo kovassa käytössä! 🙂

 144. Tyrni kiinnostaa. En oo sitä oikeastaan juuri ikinä syönyt ja jotenkin se on vieras. 🙂

 145. Mustikka- ja tyrnijauhetta, helppokäyttöisiltä vaikuttaa ja sopisivat hyvin smoothien sekaan

 146. Tyrnijauhe olisi nro 1 testauslistalla muiden tuotteiden ollen tietysti mukana 🙂
  Kuivattuja marjoja olen ostanut talvella, kun oma pakastin alkaa huutamaan tyhjyyttään odottaen taas satokautta..

 147. kuivattu mustikka ja mustikkajauhe on eniten mun mieleen, tyrnijauhekin olisi varmasti terveellistä

 148. Kaikki nuo marjajauheet kiinnostaa, olisivat helppoja käyttää niin moneen kokkailuun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *