Inspiraatio!

Voita liput I love me -messuille!

******

Haluan olla minä goes I love me!

Laitoin FB:ssä päivällä arvontaan lippuja I love me -messuille.

No, koska olen aika amatööri näissä tykkää & jaa -hommissa, en tietenkään huomannut laittaa että “tykkää ja kommentoi myös jotain”, jotta saisin osallistuneisiin suoraan, heti ja varmasti myös yhteyden.

Joten: laitetaan nyt arvonta uudestaan, täällä arvotaan 10 kpl lippuja (2 lippua per onnekas)!

Kerro blogin kommenttiosioon seikkaperäisin sanoin, mitä tänään rakastat eniten maailmassa. Huom, ei ketä, vaan mitä.

Vastatessa jätä sähköpostiosoitteesi. Liput arvotaan 8.10. tiistaina iltapäivällä ja ne lähtevät postiin heti, jotta ehtivät ajoissa perille. Messuilla nähdään joka tapauksessa! Minulla ei sentään ole omaa osastoa, olen mobiili messuosasto. =)

Oma vastaukseni on tietenkin että I love Voimakatu 6. Lukekaa samalla kaasulla vielä lauantain avoimien ovien päivästä, eli mitä meidän salilla tapahtuu, kuka tekee ja miksi: Voimakatu 6 -mitä meillä tehdään? Näin: 
IMG_0115

103 thoughts on “Voita liput I love me -messuille!

 1. Luonnon upeaa syysväritystä! Että täällä etelässäkin voi olla syksyllä näin kaunista 🙂

 2. Rakastan ihanaa, tervettä kroppaani, jossa tällä hetkellä on aluillaan uusi elämä. <3

 3. Rakastan sitä, että tänäänkin, jaksoin uskoa itseeni, omaan sisäiseen voimaani ja parempaan huomiseen.

 4. Kiireettömiä päiviä vauvan kanssa kotona ja tunnetta siitä että elämä on hyvä juuri näin, tässä hetkessä <3

 5. Tänään rakastan sitä kun ilta saapuu ja päivä on pulkassa, lapset nukkuvat, pihalla on pimeää, kynttilät palamaan ja itse käperryn sohvan nurkkaan viltin alle ja hiljaisuuden rikkoo sukkapuikkojen kilinä! Love my life!

 6. Rakastan itseni kehittämistä, niin tiedollisesti ja taidollisesti, henkisesti kuin fyysisestikin. Opintojen jatkaminen on avannut uusia näkökulmia itseeni ja olen oppinut kyseenalaistamaan totuuksina pitämiäni näkökulmia eri asioihin. Sama kehittymishalu on laajentunut myös oman hyvän olon ja paremman elämisen tavan etsimiseen.

 7. Endorfiinejä hyvän treenin jälkeen: maailma näyttää kauniilta ja valoisalta! Ihan kuin olisin rakastunut, no, elämääni.

 8. Rakastan pitkään odottamaani tunnetta, että elämä kaikista menetyksistä huolimatta taitaa sittenkin jatkua ja tunnelin päässä näkyy valoa.

 9. Tänään(kin) rakastan eniten ihanaa perhettäni ja tätä treenin jälkeistä hyvää oloa. Sain kuin sainkin itseni liikkeelle pitkän päivän jälkeen 🙂

 10. Tänään olen rakastanut erityisen paljon pitkää työmatkaani jolloin saan keskittyä itseeni ja omiin ajatuksiin. Pirteä syysilma tuo myös itselle positiivista energiaa ja onnellisuuden tunnetta! 🙂

 11. I love Mustilan voimasalia, proteiinia, omaa kehitystä ja ihan koko tätä omaa projektia!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Tänään rakastin eniten omaa kroppaani joka kertoi minulle juuri oikeassa kohtaa että oli aika lopettaa ensimmäinen kovan flunssan jälkeinen treeni. Jäi hyvä olo, jäi vahva olo ja jaksan treenata huomennakin. <3

 13. Flunssa päällä. Ei jaksa rakastaa muuta kuin linssi-hirvikeittoa. Se oli ainut, mikä helpotti oloa hetkeksi…mustaherukkamehusta ei mitään vastaavaa hyötyä.

 14. Tänään ja tällä hetkellä rakastan tätä tunnetta, joka minulla on: tyytyväisyys siitä, että rästissä olleet tehtävät ja hommat on nyt tältä erää tehty ja pöytä on tyhjä uusille asioille! Olo täydellisen sees, tätä rakastan tällä hetkellä.

 15. Rakastan onnistumisen tunnetta <3 Kun ruma-tyhmä-läski -päivänä epävarmasti alkaa opettelemaan ja tekemään jotain uutta ja yksi kaunis päivä huomaa oppineensa ja osaavansa, se pieni suuri onnen hetki kannustaa jatkamaan ja pyrkimään paremmaksi!

 16. Rakastan tätä omaa hyvää ja energistä oloa! Vihdoin 35-vuotiaana olen alkanut huolehtimaan itsestäni. Ruokavalio remontti tehty, liikuntaa lisätty! Suu kääntyy väkisinkin hymyyn 🙂

 17. Tänään rakastin crossfit treeniäni, joka sisälsi tempauksen harjoittelua ja lopputreeniä.

 18. Tänään rakastan eniten sitä että olen oppimassa ottamaan välillä rennommin, niin arjessa kuin reeneissäkin 😉

 19. Rakastan elää juuri tätä elämääni, jonka minä itse itselleni luon. Olen juuri niin onnellinen kuin mitä annan itseni olla. Vastoinkäymisiä tulee, mutta ne kasvattavat. Niiden jälkeen osaa taas arvostaa hetkiä jolloin kaikki on oikeasti hyvin 🙂

 20. Tänään rakastan crossfitiä, koska kunnon tempaustreenit vei hirmuisen stressin mennessään 🙂

 21. Tänään rakastan paksuja mummon kutomia villasukkiani ja vaniljantuoksuisia kynttilöitä! Ahh niin simppeliä mutta niin ihanaa

 22. Rakastan oloa pitkän treenin jälkeen ja kun ei tiedä millä jaloilla raahautuisi kotiin…kun niissä ei ole enää yhtään voimaa.

 23. Rakastan sitä kun saan elää niin lähellä luontoa, viime yönä tuijottelimme pöllön kanssa toisiamme hyvän aikaa.

 24. Tätä tunnetta puhtoisten pellavalakanoiden alla, uusi fit lehti kädessä ja ihanaa teetä mukissa!

 25. tunturiani eli siis vanhaa mopoa, saan sen vihdoinkin läjään 3 kk odottamiesn jälkeen

 26. Rakastan työtäni ja sitä kautta arkeani! Rakastan sitä, että pääsen työssäni haastamaan itseni sekä henkisesti että fyysisesti ja rakastan hyvästä työstä seuraavaa onnistumisen tunnetta.

 27. Juuri tällä hetkellä rakastan eniten vasta herkuteltua, uunituoretta, gluteenitonta omppupiirakkaa! Nam! 🙂

 28. Tänään rakastin eniten näkymää pellon päällä leijailevasta usvasta ja sinne laskeutuvaa aurinkoa. Vähän niinkuin kaunis vesivärityö 🙂

 29. Rakastan kaikkea mitä koen omalla mökilläni, Saimaan saaressa. Siellä on kaikki mitä rakastan, kaikki se tuoksu, maisema, hiljaisuus. Se on elämäni rakkasu mieheni lisäksi.

 30. Mahtavinta tässä päivässä on ollut se, että olen kokenut olevani hyvä työssäni. Paras palaute tulee aina suoraan “asiakkailtani” eli lapsilta 🙂

 31. Rakastan kehoani! Ihmettelen joka päivä, mistä tämä voima on sinne tullut, miten joka päivä se pystyy rankempiin suorituksiin! Ja rakastan tänään myös bataattia!

 32. Tänään rakastan itseäni koska minä itse käveli käsillään tänään askeleen pidemmälle kuin eilen. (rakastuin vähän myös treeninjälkeisiin banaanipannareihin, omnom)

 33. Olen varmaan rakkautta täynnä oleva tyyppi, joka näkee sydämiä kaikkialla, poikaystävänikin naureskelee aina että ‘taas kaikki on niin ihanaa’ :D.
  Mutta rakastan ylipäätänsä tätä ihmeellistä elämää. Elämän koulussa oon kokenut kauheita menetyksiä ja vastoinkäymisiä, mutta edesmenneeltä siskoltani opin ottamaan kaiken positiivisuuden irti ja sitä haluankin vaalia loppuun asti. Rakastan elää 🙂

 34. Rakastan uutta CrossFit harrastustani, kahden päivän alkeiskurssi käyty viikonloppuna ja tänään ekoihin treeneihin. Todella jännittävän ja kutkuttavan tuntuinen uusi harrastus, jossa toivon kehittyväni! 🙂

 35. jaa-a saa nähdä mitä päivä tuo tullessaan, mutta tänään rakastetaan perhettä, työtä, pieniä asioita.

 36. Tänään eniten maailmassa rakastan sitä kun esikoiseni potkii masussa. Joulukuussa tavataan tyttäreni.. <3

 37. Tällä hetkellä rakastan iän tuomaa elämänkokemusta sekä työssäni että harrastuksissani 🙂

 38. Rakastan niin paljon: elämää, syksyä, värejä, liikkumisen mahdollisuutta, ihania ihmisiä, hyvää ruokaa ja aikaisia aamuja. 🙂

 39. Rakastan jokaista treeniä, jonka saa vetää täysillä ja omat rajat ylittäen ilman, että jokin paikka maallisesta tomumajastani kremppaa hidastaen treeniä!

 40. Rakastan rauhallisia seesteisiä aamuja, aina ei onnistu teinin kanssa mutta jos onnistuu niin kantaa tuo tunne pitkälle ja ylitse päivän ongelmien.. 😉

 41. Rakastan tänäänkin syksyä, sen tuoksua ja värejä, viileää ilmaa, jota on helppo hengittää.

 42. Tänään rakastan sitä, että olen oppinut rakastamaan arjen pieniä iloja ja olemaan kiitollinen jokaisesta päivästä! Iloitsen kauniista ruskasta, hyvästä musiikista, mukavasta työpaikasta, terveydestä, tukiverkostostani, tanssimisesta, nauramisesta ja tästä hyvästä olosta, jonka olen vihdoin löytänyt!

 43. Se tunne kun alkaa hahmott
  aa kehonsa liikkeitä ja lihaksia 25vuoden liikunnan puutteen jälkeen. Rakasta tunnetta hyvin menneen jooga/pilates/kahvakuula -harjoituksen jälkeen kun vain rentoudun paikoillani lapsenlepo asanassa. Rakastan olla minä.

 44. Toivottavasti vielä ehtii… Mitä rakastan… Rakastan mm. matkustelua ja aurinkoa, yhdessäoloa läheisten kanssa ja sitä tunnetta, kun saan laittaa +5kg lisää painoa tankoon!

 45. Rakastan aamuja ja silloi nautittavaa proteiinipirtelöä (teidän ohjeilla), ihanaa ja nam!

 46. Rakastan työtäni tanssin ja liikunnan parissa! Tänään rakastan erityisesti ihanaa aamunaloitusta joogalla 🙂

 47. Rakastan tänään.. Heräämistä kissani kehräykseen, sillä kehräävä mytty vieressä ei kukaan voi herätä kireänä. Aamukahvia ja aamusmoothieta, jolla saan tämän niin tärkeän kehoni hereille yön jäljiltä. Uutta luonnonkosmetiikan tuotetta, jonka levitän lähes meditatiivisin liikkein kasvoilleni ja tiedän antavani itselleni parasta. Pukasen vaatteet päälle, katson peiliin ja sanon “damn i feel good”. Illalla hikiliikuntaa ja ai että, mää rakastan teitä kaikkia endorfiinipöllyissäni <3 Elämä on, minä olen.. 🙂

 48. Eilisen kommentti ei jostain syystä tullut läpi..
  Tänään rakastan kovan treenin jälkeistä tunnetta, lihaksissa polttelee ja tunuu kuin leijuisin ilmassa.

 49. Rauhallista aamupalaa! Kuppi vihreää teetä, mielelle ja keholle hyvää ruokaa hyvässä seurassa, eli edellistä postausta lukien. Juuri näin! Elämä on nyt, ja teen valintani koska haluan voida hyvin. Kohta alkaa Kiireinen päivä, mutta näillä sen jaksaa. Ja sen jälkeen pääsee lenkille ja salille palautumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *