Uncategorized

Voita Vogelin tuotepaketti!

Juhlistin jo viime viikolla sitä, kun Facebook-ryhmässäni (eli sportticornerissa) tuli 4000 tykkääjää täyteen. Tapana on ollut näiden kunniaksi viettää arpajaisia, joten taas mennään. 🙂

Tällä kertaa arvon Vogelin tuotepaketin, joka sisältää omia suosikkituotteitani. Kevätsiivous-tuotteita kaikki, puhdistavia ja toimivia. Strath on pikemminkin piristävä, lempituote, joten se on mukana.

Tuotepaketti sisältää:

– Strath (paras tuote ikinä)
Antitox (lue myös blogikirjoitus: Antitox – maksan terveydestä)
Hair & Nail
Pure&Happy -yrttitee
Urticalcin

Osallistu arvontaan kertomalla kommenttiosioon, mitä Vogelin tuotetta haluaisit kokeilla. Arvon vastanneiden kesken yllämainitun tuotepaketin ensi viikolla, eli 2.4.2014. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Loppukevennyksenä pari vuotta vanha bloggaus Vogelin alppimatkalta – 10 asiaa Alpeilta elämään. Tutun kuuloista edelleen!
antitox2

tuotepaketti

168 thoughts on “Voita Vogelin tuotepaketti!

 1. Tuo Pure & Happy yrttitee vaikuttaa tosi hyvältä, olen “hurahtanut” erilaisiin yrttitee laatuihin ja detox vaikutuksen omaavat kiinnostaa erityisesti. Myös maksaan vaikuttava tuote kiinnostaa, koska siinä on itselläni vöhän ongelmia (kerää nestetakkuloita). Kaikki tuotteet varmasti hyviä:)

  1. Tolla Bio strathilla selättäny monen monta tulossa olevaa flunssaa!!!
   Ihan paras tuote ikinä!! =D

 2. Juurikin kuukausi sitten vedin Vogelin paastoviikon ennen hiihtomatkaa,kevyesti kulki suksi sen jälkeen.Strathia en ole ikinä kokeillut,joten siihenpä haluaisin tutustua.Aurinkoisia kevätpäiviä!

 3. Minua kiinnostaisi tuo Antitox. Kevätsiivouksen myötä olen tajunnut, miten tukossa ruoansulatus on ollut jo pitkään! Tehoputkimiestä siis kaipaisin testiin. 😉

  1. A.Vogelin Luonto,paras lääkitsijä on eniten lukemani kirja :), huipputeos yhä tänä päivänä!!!

 4. Strath kiinnostaa kovasti, onkin ollut jo jonkin aikaa hankintalistalla! Myös Hair&Nail olisi hauska kokeilu, hiusten kasvuun javahvistumiseen kun olen kokeillut jos jonkinlaista tuotetta. 🙂

 5. Tuo Starth kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta, täytyy hommata testiin jos ei satu voittamaan. 😉

 6. Nyt kevään saapuessa olen harkinnut jonkunlaista raikastusta olemukseen ja olen viimeaikoina alkanu pohtia maksani toimintaa, joten Antitox-kuurí kiinnostaisi. Myös Molkosanin kokeileminen on jäänyt korvan taakse mietityttämään.

 7. Haluaisin kokeilla Urticalcin-nokkostablettia auttaakseni kalsiumin imeytymistä. Lisäksi se tekisi varmasti hyvää hiuksilleni ja kynsilleni.

 8. Hair & Nail Power olisi kyllä tutustumisen arvoinen tuote! Jollain tätä karvanlähtöä pitäisi kai yrittää hillitä, ennen kuin varsin kaljuksi muuttuu…

 9. Terve!
  Hair & Nail kuulostaisi ainakin mielenkiintoiselta. Käyn uimahallissa monta kertaa viikossa ja erityisesti kynnet ovat kovilla.

 10. Kaikki kiinnostaa, mutta nyt kynnet niin huonossa kunnossa, että Hair & Nail kiitos 🙂

 11. Kokeilisin mielelläni kaikkia näitä tuotteita,mutta jos pitää valita vaan yksi ne se on sitten Strath!

 12. Eniten kiinnostaa ehkäpä tuo Antitox sekä Strath. Kehon puhdistamiseen ja virkeyden lisäämiseen 🙂

 13. Kaikkia haluun kokeilla! Nimi on tuttu blogin kautta,mutta en oo vieläkään ostanu ja tutustunut! 🙂

 14. Minua on jo kauan houkuttanut kokeilla Antitoxia. Tämän ikäisessä maksassa (40v) kun on väkisinkin yhtä ja toista puhdistettavaa 🙂

 15. Kiitos Kukka taas arvonnasta. Kevät detoxia olen tässä taas juuri aloittelemassa, joten kaikki tuotteet olisivat tarpeen. Osaan olen jo aikaisemmin tutustunut, mutta osa on uusia tuotteita.

 16. Moi! Mielenkiintoisinta olisi testata Antitox-kuurin vaikutusta oman kehon hyvinvointiin! 🙂

 17. Antitoxia. Jos koen sen hyväksi, niin on heti muutama kaveri joille sitä suosittelisin. Strath onkin jo tuttu.

 18. Strathia voisin kokeilla, kun tuntuu, että on virrat vähissä, mieli alamaissa ja seuraavaan lomaankin vielä aikaa.

 19. Sinun blogistasi löysin kirjasuosituksen Vogelin kirjaan ja se oli tosi hyvä! Ai, strathia on myös tabletteina. Voisin kokeilla niitäkin!

 20. Hair&Nail olisi varmaan nyt tarpeen. Kynnet tuppaa tähän aikaan vuodesta olemaan huonot.

 21. Tuota Antitoxia! Olisin halunnut sitä jo Kevätsiivoukseen mukaan, mutta mistään luontaistuotekaupasta ei sitä löydy 🙁

 22. Haluaisin ehdottomasti kokeilla Antitoxia. Suhtaudun melko epäileväisesti näihin puhdistuskuureihin, joten haluaisin testata onko mitään vaikutusta.

 23. Strahia olen käyttänyt muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran ja totesin sen silloin toimivaksi. Hair& Nail olisi nyt se kiinnostavin tuote jota haluaisin kokeilla.

 24. Hei, en ole kokeillut kyseisiä tuotteita, mutta ainakin tuo Strah ja se kynsi- ja hiusaine kiinnostaa.

 25. Kevätsiivoojana kiinnoistasi erityisesti Antitox ja Strath, toki kaikkia tuotteita mielelläni kokeilisin!!

 26. Hei,
  Antitoxille ääni, taitaapa nokkosnappipurkistakin pilkottaa jo pohja. Kaikki siis enemmän kuin tervetulleita.

 27. Hair & Nailia olisi kiinnostavaa kokeilla. Nyt minulla on käytössä vastaava tuote toiselta valmistajalta, mutta ei sillä ei tunnu olevan mitään vaikutusta..

 28. Tuo yrttitee kuulostaa hyvältä! Molkosania on tullut juotua aina ajoittain, mutta muut Vogelin tuotteet vielä testaamatta. Tee on mulle lähes tärkeämpää kuin normi vesi ja etsin jatkuvasti kofeiinittomia versioita! Siitä tulee vaan niin hyvä olo! Tuo Pure&Happy vaikuttaa just siltä mitä mä tarviin! 😉

 29. Vogelilla on kyllä paljon kiinnostavia juttuja, ehkä Antitox olisi seuraava kokeiluun pääsevä tuote! 🙂

 30. Haluaisin ehdottomasti kokeilla Vogelin Avena Sativaa, koska olen ihan mahdoton “turhan jännittäjä”! Mutta jos noista mainitsemistasi pitää valita, niin Antitox keväiseen puhdistumiseen.

 31. Hair&Nail olisi tuote, joka kiinnostaa. Hiukset ja kynnet eivät oel ihan parhaassa kunnossa.

 32. Molkosan on ollut “kuuriluontoisesti” käytössä jo kauan, tuo strath olisi kyllä nyt kovasti tarpeen, sitä en ole kokeillut!

 33. Tekisi mieli kokeilla tuota passifloraa, jos se toisi hjelpotusta uneen. Nimim. Levoton nukkuja

 34. Kaikki ovat varmasti kokeilemisen arvoisia, mutta ehkä nyt eniten tuo Strath houkuttelisi. Ihan jo senkin takia, että paljon olen kuullut kehuja ja sanotaan myös olevan paras tuote ikinä! 😉

 35. Tuo maksan -puhdistuskuuri kiinnostaa ja muutenkin Vogelin tuotteet, joita onkin tullut jo käytettyä jonkun verran aina silloin tällöin. Aurinkoisin terveisin Pirde

 36. Hair&nail vaikuttaa mielenkiintoiselta – olisi jännä nähdä, tulisiko kynsistä ja hiuksista vielä paksummat kuin mitä ne nyt ovat :).

 37. Liian usein sairaana kiinnostaisi joku vastustuskykyä parantava tuote. Olisiko se siis tuo Strath?

 38. Syön mielestäni aika hyvää kamaa, ja rasvaakin ihan kiitettävästi, mutta jotenkin hiukset tuntuvat silti elävän jotain ikuista routa-aikaa. Luulisin hyvän ravinnon jo pikkuhiljaa yltävän sinnekin päähän. Mutta siis tämän takia voisin ottaa ihan täsmätuotteet käyttöön, eli kokeilisin tuota Hair & Nailia.

 39. Strath saattaisi antaa sopivasti potkua loppukevään työrupeamaan. Kaikki muutkin kiinnostaa, tuotteina vielä vieraita.

 40. Molkosania kiinnostaisi kokeilla ja samoin tuo Antitox kiinnostaa. Toki myös Strathin antama piristys kelpaisi 🙂

 41. Kynnet on sen verran heikossa hapessa että kiinnostaisi kokeilla tuota Hair & Nailia 😉

 42. Minua kiinnostaisi kokeilla tuota Hair and Nailia, sillä minulla on aina ollut hirmu huonokuntoiset kynnet.

 43. Tuosta Strathista olen kuullut niin paljon hehkutusta, joten sitä olisi super kiva päästä itsekin testaamaan ja näkemään onko tuote kaiken hehkutuksen arvoinen ☺️

 44. Hair ja nail, ois kiva kokeilla. Kynnet lohkeilee helposti ja hiuksia irtoilee kausittain

 45. Antitox tulisi tarpeeseen, sillä maksa-arvoni ovat olleet valitettavasti hieman koholla vielä tuntemattomasta syystä. Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan tuotteen tehoa.

 46. Pristävää ravintolisää vois koklata ku tuntuu et tälleen kevääl on toisinaan superpirteä ja energinen ja tehokas olo ja toisinaan taas ihan veto pois…. jos tää vaiks tasoittais 🙂

 47. Antitox kiinnostaisi, koska haluan maksani terveenä puhdistavan tehokkaasti ja hyvin kuonat pois kehosta, ja tällä saisi hyvää tukea maksan terveyteen, näin ainakin uskoisin 😛

 48. Strathia kehutaan täällä kovasti, koskaan aikaisemmin en ole tuotteesta kuullutkaan. Sitä haluaisin kokeilla, näiden kommenttejen perusteella! 🙂

 49. Oiii! Ehdottomasti haluaisin kokeilla tuota hair&nail tuotetta. Omat hiukseni ovat niin ärsyttävän hennot, kynsillä vähän sama vika. Lisäksi ruokavalio ja stressi näkyvät minulla noissa aika pian, joten apu ei olisi pahitteeksi tähän kynsi-hiusprobleemaan!

 50. Voisin kokeilla Johannisöljyä. Iho on niin kuiva, että joku öljy tuntuisi tarpeeksi rasvaiselta tällä hetkellä? Hair&Nail on toinen, joka kiinnostaa!

 51. Nämähän olis kaikki ihan kokeilemisen arvoisia tuotteita (kaikkitännehetinyt!), mutta ehkä Strath olis näistä mielenkiintoisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *