Koulutukset ja kurssit

WKC kahvakuulaohjaajakoulutukset alkavat!

World Kettlebell Club tulee vihdoin Suomeen: Kouluttaudu WKC Fitness Trainer -kahvakuulaohjaajaksi heti kesäkuussa. Pääset Suomen ensimmäisten WKC-ohjaajien joukkoon!

WKC® Fitness Trainer -ohjaajakoulutus
• Kansainvälinen koulutus on kattava paketti kahvakuulan nostamisesta ja harjoittelusta. Koulutus antaa perustiedot ja vankan pohjan kahvakuulalla kuntoiluun, nostamiseen, tekniikoihin sekä niiden opettamiseen.
• Kurssilla opitaan kahvakuulaharjoittelun perusteet ja periaatteet, perusliikkeet, oikeat tekniikat sekä niiden opettamisen hyödyt ja haasteet.
• Kurssi sisältää osion kahvakuulaharjoitusten ohjelmoinnista. Mukaan kuuluu käsikirja: WKC Fitness Protocol Manual.
• Käsikirja on erinomainen työkalu esimerkiksi personal trainereille ja kenelle tahansa, joka haluaa ohjelmoida kahvakuulaharjoittelua ja ymmärtää miten metodi toimii ja miten sitä voidaan soveltaa.
• WKC:n ainutlaatuinen Fitness Protocol -harjoitusmenetelmä on yhden maailman parhaimmaksi nostajaksi kutsutun, Valery Fedorenkon, luoma ja suunnittelema.
• Menetelmää käyttävät ja opettavat muun muassa IceChamber, Catherine Imes, Emily Friedel (Australian Kettlebell Club) sekä moni muu Master of Sport -tason urheilija ja kouluttaja ympäri maailmaa, ja minä Suomessa.
• Myös kahvakuulaurheilua (kilpailuna) ajatellen koulutus on tiedon ja harjoittelun erinomainen perusta.
• Tässä esittely kurssista.
• Koulutus tarjoaa hyvät perusteet kahvakuulaharjoittelusta. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet kahvakuulasta, harjoittelusta ja tekniikasta, joten tasovaatimuksia osallistujille ei ole.

WKC® Fitness Trainer License HELSINKI
Ensimmäinen ohjaajakoulutus järjestetään 11.6.2011 Helsingissä, Lauttasaaressa klo 12.00 alkaen. Koulutus kestää päivän. Kurssin ja ohjaajalisenssin hinta on noin 435 euroa (597 USD). Varauksen voi tehdä ja maksaa WKC:n sivuilla valitsemalla valikosta Helsingin kurssin: WKC Trainer.

Koulutuksen sisältö:   
• Kahvakuulaharjoittelun perusteet, liikkeet ja periaatteet (WKC Core Lifts)
• Käsikirja: WKC Elite Fitness Protocol Manual
• Tunnukset ja pääsy kansainväliselle kahvakuulaharjoitteluun ja -urheiluun keskittyvälle (suljetulle) internet-sivustolle: (WKC Trainer Forum) jossa on paljon tietoa ja keskustelua lajista maailmanlaajuisesti
• Fitness Trainereilla on mahdollisuus osallistua WKC:n muihin koulutuksiin, kuten Sport Coach ja Strength & Conditioning Coach -kursseille sekä leireille, joissa opettajina on maailman huippuja; paitsi Valery Fedorenko, monesti myös Ivan Denisov tai esimerkiksi Fedor Fuglev.

Lisätietoja saa minulta: kukkakaarina.laakso@gmail.com ja 041-502 3000. Laittakaa minulle sähköpostia varauksen tehtyänne.

Mikä on World Kettlebell Club®?

WKC on kansainvälinen, Yhdysvalloissa perustettu kahvakuulaharjoitteluun ja -urheiluun keskittynyt kansainvälinen organisaatio ja klubi. WKC tarjoaa koulutusta paitsi fitness- ja kuntoilumaailmaan, myös kahvakuulaurheiluun ja muiden lajien urheilijoille. WKC järjestää myös kilpailuja, ohjaaja-, valmentaja- ja tuomarikoulutuksia sekä paljon muita koulutuksia ympäri maailmaa.

Kouluttajana: WKC Master Trainer Kukka Laakso

Olen Pohjoismaiden ensimmäinen WKC:n edustaja, Master Trainer & Kettlebell Lifting Coach ja käynyt omat koulutukseni Amerikassa. WKC:n filosofia, menetelmät ja metodit ovat erinomaisen toimivia: käytän näitä itse valmennuksessa sekä kuntoilijoille että urheilijoille, yksityisohjauksessa ja ryhmien opettamisessa.

Lisäksi minulle on tärkeää alkaa kouluttaa ohjaajia, jotka käyttävät samoja menetelmiä kuin minä itse. Suosittelen mielelläni ohjaajia, joiden metodin ja opit tunnen ja joihin luotan.

Kooste IceChamberin WKC-koulutuksista:

7 thoughts on “WKC kahvakuulaohjaajakoulutukset alkavat!

 1. Hei!
  Koulutus kiinnostaisi. Pari tyhmää kysymystä:
  Vedätkö sinä tämän ohjaajakoulutuksen?
  Kuinka monta osallistujaa mahtuu mukaan?
  Onko lopussa jonkinlainen käytännön koe?
  Kiitos vastauksista!

 2. Hanna! Vedän, lisäsin sen vielä tuonne tietoihin täydennykseksi.

  Tässä koulutuksessa ei ole varsinaista loppukoetta, mutta tottakai osallistujien täytyy osata suorittaa, oppia ja ymmärtää tietyt asiat koulutuksen aikana ja sen jälkeen. Koska ryhmäkoko on pieni (max 12-15), opettaminen on yksityiskohtaista ja siten kouluttajan (minun) on helppo seurata asioiden omaksumista. Palautetta annan ja osallistujien taso arvioidaan.

 3. Hei!
  Olen mattimyöhäinen, joten äkkäsin ohjaajakoulutuksen vasta äskettäin. Olen erittäin kiinnostunut. Kaksi kysymystä:

  1. Milloin järjestätte seuraavan koulutuksen ja missä?
  2. Voisitko harkita treenien/koulutuksen vetämistä Vaasassa/Länsirannikolla? Jostain syystä kahvakuula ei oikein ole vielä rantautunut tänne Vaasanseudulle.

  Kiitos inspiroivasta blogista!

  t. Sandra, kahvakuulanoviisi

 4. Hei,

  kiinnostuin kurssistasi. Onko mahdollista järjestää kursseja pohjoisessakin, Oulu. yms?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *