Kirjat

Maanantaisoturit

Ensi maanantai on nyt!

Maanantaisoturit (my.book 2011) on opas kaikille, jotka aloittavat terveellisen elämän ja haluavat jatkaa tästä ikuisuuteen. Kirja antaa käytännölliset ohjeet ruokavaliomuutokseen ja kahvakuulaharjoitteluun, mutta sen lisäksi se antaa paljon muutakin.

Maanantaisoturit kertoo kurittomuudesta ja kurinalaisuudesta. Ehdottomuudesta, armosta, aitoudesta ja valheesta. Bataatista, piimästä, hampurilaisista, meijerivoista ja magnesiumista. Suurista liikkeistä, kahvakuulista, hiekkasäkeistä, tempauksista, työnnöistä, voimasta ja vakiopaheista. Kateudesta, laiskuudesta, itsepetoksesta ja turhamaisuudesta.

Maanantaisoturi voi olla kuka tahansa 10-100-vuotias, joka tietää että koskaan ei ole liian aikaista eikä liian myöhäistä. Maanantaisoturi aloittaa tänään. Hän valitsee valon, voiman ja terveyden. Huvin ja urheilun vuoksi!

Loppuunmyyty.

Nouse ylös!

Toimistotyöläisen kuntokirja Nouse ylös! (Kauppakamarikustannus 2015)

Istu alas. 
Käsi ylös, joka ei ole kuullut, että pitäisi kuntoilla?

Toimistossa istuminen rappeuttaa. Tiedät jo, että tulisi taukojumpata, olla vähemmän tietokoneella ja kävellä bussipysäkille. Laihtua. Juosta maratoni ja vaihtaa viinerit viherpirtelöön. Innostua.

“Ei kiitos”, sanoo silti miljoona suomalaista, päättäen jatkaa istumista. Lopputulos on nykyaikaa: kivut, säryt, stressi ja sairauslomat.
Tiedät, mitä pitäisi tehdä, mutta et tee. Mistä on kysymys?

Nouse ylös! on hauska, kärjekäs ja innostava kuntokirja, joka muuttaa suhtautumisesi liikkumiseen. Opit, miten voit korjata kehosi, parantaa työyhteisöäsi ja ajatella itsesi uudestaan.