Painonhallinta: Alku.fi

Painonhallintaa tai kehittävää treeniä? 

Kiinnostaako painonpudotus, mutta ei siten että hyvinvointi kärsii? Kehitin viisi vuotta sitten Alku.fi®-ohjelman, tai oikeastaan valmennuksen, jossa tavoitteena on löytää keinot fiksuun ja tehokkaaseen painonhallintaan ilman, että elämänlaatu kärsii radikaalisti (kuten usein laihdutuksessa valitettavasti käy).

Tässä kun on sellaiset 12 vuotta tehnyt töitä elämäntapamuutosten kanssa yhdessä jos toisessakin muodossa, niin ei omakaan moraali anna periksi myydä ihan mitä tahansa huttua. Siksipä – ja onneksi – on Alku, hyväntuulinen ohjelma painonhallintaan.

Siihen kuuluu tietysti tarkka ruokavalio, mutta saat tuloksia vaikka noudattaisit sitä edes “sinne päin”. Tärkeämpää on kuitenkin se, että valmennuksessa opit ymmärtämään, että vaikka painonhallinnassa 90% olisikin kiinni ruokavaliosta, niin kuitenkin syömisessä on hyvin vähän kyse siitä itse ruoasta.

Jos jaksat tutustua materiaaliin ja kuunnella videoita, opit kyllä, mitkä kaikki asiat vaikuttavat omaan syömiseesi ja sitä kautta alat ymmärtää itseäsi, omia toimintamallejasi ja vähintäänkin (!) opit suhtautumaan itseesi armollisemmin.

Sitä kautta hiljalleen (tai nopeasti) myös itse syöminen muuttuu. Ja saat haluamiasi tuloksia. 🙂

Puretreeni® taas, no, se on konsepti kehittävään harjoitteluun, jota vetää maineikas valmentaja Bettina Gräsbeck.

Tutustu valmennuksiin täällä: alku.fi