Puretreeni

Hei beibi anna mulle piiskaa

Treenivalmennus Puretreeni on täällä taas – ja huhtikuussa jo toista kertaa täysin uusittuna! Olin siis tuossa jokin aika sitten päättänyt jo haudata koko konseptin, mutta sitten mietin, että maailmassa on olemassa vielä yksi ihminen, jonka kanssa voisin tehdä yhteistyötä.

Kyllä, Bettina Gräsbeck, kuka muu muka. Kurkistakaa blogiin, niin tiedätte selittämättäkin miksi. Nyt Puren treeneistä ja ruokavaliosta vastaa siis Bettina, ja hänen sanojaan lainaten “tehdään jotain muuta kuin pakarapotkuja”, ja sehän sopii mun pirtaan.

Puretreeni on netissä toimiva, kahdeksan viikon mittainen valmennus, johon kuuluu treeniohjelmien lisäksi myös ruokavalio-ohjeistus ja varsin vilkkaan ja yhteisön jäsenyys. Jos haluat muokata kroppaa mieleiseen suuntaan, niin hyppää mukaan! Ja tässä kohtaa “mieleinen” tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että enemmän lihasta ja vähemmän rasvaa. Ei se varmaan kaikille ole mieleinen, mutta meille on. 🙂

Ohjelma itsessään on “kovahko”, tarkoittaen käytännössä vain sitä, että jos mielii tuloksia, niin kannattaa pitää treeneistä kiinni. Kahdeksan viikkoa on melko lyhyt aika, mutta näkyviä ja tuntuvia tuloksia ehtii kyllä taatusti saamaan.

Vaikka valmentaja on ihastuttavan lujatekoinen, niin treenien ja Puren tavoite ei ole se, että ohjelma (tai edes Bettina) piiskaa ketään eteenpäin. Olen aina vierastanut sitä ajatusta, että oma tekeminen ja motivaatio ulkoistetaan jollekin toiselle. Että mikään ei suju eikä kiinnosta, mutta “jos vain joku potkisi perseelle niin sitten kyllä”.

Koska niin se ei mene – vain Paris Hiltonit (?) voinevat palkata jonkun seisomaan ikuisesti vieressä “huutamassa” tai kannustamassa, ja meidän muiden kuolevaisten on vaan syytä opetella ottamaan itse itsestä enemmän irti. Tai ainakin se on varsin viisasta ja mahdollista.

Ulkoistamisen sijaan yksi Puren tarkoitus onkin se, että voit itse oppia piiskaamaan itseäsi – eli ylittämään niitä kuuluisia mukavuusrajoja. Ja se, että miltä treenin tulisi tuntua (sen kuuluu tuntua). Ohjelmista on kaksi versiota: toinen hieman kevyempi / yksinkertaisempi ja sitten se “kovahkompi” – vai miten tämän nyt muotoilisi.

Itsekin olen pitkästä aikaa innostunut – koska vaikka en olekaan mikään varsinainen tiimipelaaja (ehheh), niin sitten kun on loistotiimi, niin sekin sujuu!

Ja sitten taas toista laitaa edustaa jo legendaarinen (siis omasta mielestäni) Alku, joka alkaa niin ikään 9.4. Se on vähän letkeämpi tapa muutokselle, eli Alku on edelleen painonpudotus-, ja hallintapainotteinen: keskitytään Jussi Jaurolan “johdolla” ruokavalioon ja syömisiin.

Mutta samassa hengessä kuin Pure: tarkoitus on oppia asioita ja sen myötä käyttää omaa järkeä sen sijaan, että aina surffaisi epätoivolla seuraavaan “noudatettavaan kuuriin”.

Koska sekä kehittävään harjoitteluun että painonpudotukseen liittyy tietyt lainalaisuudet, jotka on hyvä oppia ja ymmärtää. Muuten sitä joutuu ostamaan aina vaan uuden ohjeen jostain.

Vaikka tässä puhutaankin nyt kiinteytymisestä ja laihtumisesta, ja sehän kuulostaa aina markkinapallolta, niin taustalla on järkevää asiaa. Ei tätä nyt muuten voisi tehdä. 😀

Kuinka vaan haluatkin: treeniä tai rentoa ja silti tehokasta painonpudotusta, niin nämä löytyvät.

Käy lukemassa lisää! Täältä: ALKU.FI

Toivottavasti “nähdään” kohta ryhmissä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *