Syksy on täällä ja sitä myötä myös kesäkiloista halutaan eroon. Usein ties monettako vuotta. Moni tuskailee vuodesta toiseen samoja kiloja. Hääkuvassa oli tosi ok, mutta sitten tuli viisi kiloa? Nyt on jo kymmenen, pikkuhiljaa aina vaan enemmän.
Se ”hoikka vihkikuva” on kyllä jääkaapin ovessa motivoimassa, mutta silti sen takaa rakentuu voileipätorni jos toinenkin.
Ja samalla laihdutetaan koko ajan?
Jossain vaiheessa kannattaa olla itselleen rehellinen: monettako vuotta ne samat kilot on nyt työn alla? Onko menetelmät toimineet? Jos vastaus on ei, entä jos kokeilisit jotain uutta?
Alku-valmennus starttasi maanantaina, mukaan pääsee syyskuun loppuun saakka. Se mitä olen keskusteluissa huomannut, on että moni osallistuja on innoissaan juuri uudenlaisesta lähestymisestä.
Siitä, että ruokaa on aika paljon. Kysytään, että pitääkö syödä kaikki jos ei olekaan nälkä. 🙂
Ja kyllä, tämä on monelle uudenlainen tapa suhtautua painonhallintaan, koska sitä lähestytään syömällä – ei syömättömyydellä.
Emme ole kituuttamisen kannalla, koska kukaan ei voi kituuttaa loppuelämäänsä. Alku-valmennuksessa opetellaan uudenlainen ruokavalio, painotetaan ruoan laatua ja syömisen säännöllisyyttä.
Jos laihikset, pussikeitot, mehukeitot, rahka ja ananas, paasto, ikuinen ”niskasta kiinni ottaminen”, annosten omatoiminen pienentäminen ja lihapullan puolittaminen eivät ole vieläkään toimineet, entä jos koittaisit kuusi viikkoa jotain ihan muuta?
Alku-valmennuksessa syödään terveellistä, puhdasta ja ravitsevaa ruokaa. Se tukee paitsi painonhallintaa, myös suoliston kuntoa, energiaa ja vireystasoa, ihon hyvinvointia. Meillä ei ole ohjelmassa aamulenkkejä tyhjällä vatsalla, eli niitäkään ei tarvitse pelätä. =)
Osallistujien kokemuksia löydät täältä. Ja oma kokemukseni täältä, noin 10-15 kg erotuksella entiseen.
Ja yksi suosikeistani, Mikko (joka ei ole ollut meidän porukassa, mutta tiedän, että on edennyt samantyyppisin metodein). Samin blogista löytyy Mikon huikea tarina – kuusi kuukautta, -30 kg. <3
Otan Mikon esimerkiksi siksi, että tuosta ei jääne epäselväksi, onko ruokavalio lisännyt myös yleistä hyvinvointia?