Alku

Miltä laihtuminen tuntuu?

Hieno kysymys. Näyttää tuntuvan helpolta, hyvältä, hauskalta, innostavalta? Vai miltä teistä kuulostaa Annen mietteet tänä aamuna?

“Hilpeää huomenta alkuimmeiset.  Tänään toivon teille kärsivällisyyttä odotta ihmeiden alkamista, lempeyttä omaa kehoanne kohtaan, rauhaa sieluillenne ja iloa päiväänne. Näillä eväillä ja Alkuvalmennuksen ohjeilla on tultu 8,1 kg alaspäin.” 

Huikeaa. On muuten ihana lukea näitä, satojen ihmisten hyviä fiiliksiä päivittäin. 🙂

Painonhallinta näyttää tuntuvan iloiselta, innostavalta, monta asiaa muuttavalta. Ei yhtään kärsimykseltä tai siltä, että pitää kitua nälässä. Kukaan ei odota, että “dieetti loppuu”, vaan suurin osa haluaa jatkaa aina. Hyvä, koska parhaimmillaan se on juuri tarkoituskin. Se ei voi olla “dieetillä kärsimistä” – kärsimys kun ei oikein voi olla hyvinvointia.

Tiedän monen tulleen mukaan ensisijaisesti laihtumaan, mutta huomaavan, että tästähän tulee kaikkiaan hyvä olo. Se on samalla myös se, miksi nopeakin muutos voi olla pysyvä muutos.

Osallistujia löytyy myös blogeista, tässä Janna. ALKU, lähtölaukaus virkeämpään tulevaisuuteen.

“Eipä ole kuulkaa näkynyt turvotusta ja väsymystä viimeisen kahden viikon aikana. — mieli on virkeempi, yöuni parempaa, turvotus on kadonnut lähes kokonaan, mä syön päivittäin monta järkyttävän kokoista ateriaa, jotka paitsi täyttävät, mutta tiedän, että ne on todella ravinnerikkaita.”

“Mä olen löytänyt sellaisen kuuden viikon kultakaivoksen, jonka uskon muuttavan mun elämää pysyvästi.”

Voiko painonhallinta olla helppoa? Voi. Käytännössä laihtuminen ja painonhallinta on hyvin yksinkertaista, eikä siinä käytännön tasolla (edes maalaisjärjellä ajatellen) ole mitään ihmeellistä.

Päinvastoin: syödään säännöllisesti, riittävästi ja mahdollisimman puhdasta ja ravinteikasta ruokaa. Ohjeissa on kerrottu vaihtoehdot raaka-aineille, määrät on grammalleen tarkat – sen selkeyttä on kiitelty. Ruokavalio on silti joustava.

Osallistujien tulokset on olleet hienoja jo tähän mennessä, vaikka on vasta kolmas viikko käynnissä. Esim. -6 kg reilussa kahdessa viikossa ei ole meillä enää mikään poikkeus, vaan näitä alkaa olla paljon.

“Painoa tippunut 4,5 kiloa. Vatsan turvotus, yleinen ärtymys ja väsymys kaikonneet, samoin mieliteot ja se älytön energiajuomien päivittäinen kittaaminen. Ihon kunnossa tapahtunut selkeä muutos (akne + atooppiset kuivat läiskät lähes hävinneet, iho kirkastunut).”

Mitä meillä syödään? Esimerkiksi tällaista (lisää osallistujien kuvia Instagramissa #alkuruokaa).

IMG_6267 IMG_6268

Ruoan ohella tunnelman tekee porukka. Kuten Teemu sanoi:

“Alku-jengi on mahtava. Yhteisöllisyttä ei voi rakentaa, sen tekee ihmiset. Olette mahtavia.”

Alku on suunniteltu siten, että mukaan pääsee myöhemminkin. Jos tulet mukaan nyt, voit heti tilauksen yhteydessä ladata materiaalit, jossa on kaksi erilaista ruokavaliota sekä kaikki muut tähän saakka tulleet ohjeet. Sähköpostilla tulee ohjeita joka maanantai lokakuun alkuun saakka.

Saat PDF-paketin heti, jonka jälkeen pääset halutessasi mukaan suljettuun Facebook-ryhmään. Siellä voit keskustella ja tiimimme vastaa myös kysymyksiin. Valmennus jatkuu lokakuulle saakka. Jos haluat hyvät ohjeet pysyvään painonhallintaan ja hyvinvointiin, tule mukaan!

Tästä pääset Alkuun. 

IMG_6183  IMG_5961
Ja tästä makuun! Kiitos Janna!

hillo

3 thoughts on “Miltä laihtuminen tuntuu?

  1. Kannattaako tällaisen “ruokarajoitteisen” edes kokeilla, tarkoitan siis, jos omaa sellaisen makuaistin, ettei siihen uppoa mikään kovin eksoottinen.. 🙁 (ja yritystä on ollut opetella) Kookosöljy on esim. inhokki, sitä tuppaa olemaan nykyisin joka paikassa..

  2. Hei, ei tässä tarvitse käyttää kookostuotteita. 🙂 Ruoat on ihan tavallisia, kaikkea löytyy marketista ja kukin maustaa tyylillään. Lihapullia ja sen tapaista, kalaa, kalkkunaa, vihanneksia. On pitkälti itsestä kiinni, miten eksoottisen tai tavallisen ruokavalion haluaa tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *