Esillä

YLE Puhe (+ aina vanteilla)

Voimakatu 6 goes Radiokatu 5!

Olin eilen YLE Puheen haastattelussa Liikuntatunti-sarjassa, aiheena kahvakuulaharjoittelu ja ihmisen vahvistuminen ylipäätään. Juttu on täällä Areenassa. Itse asiassa olin Olga K:n vieraana samalla kanavalla myös vuosi sitten, se taas löytyy täältä. Kiitos toimitukseen! 
kuva-111
Mitä voimaan tulee, aloitamme marraskuun puolivälissä uuden kurssin myös salilla: Voimaharjoittelun peruskurssi. Olen lisännyt myös kahvakuulakursseihin (jatkoryhmään) levytankoharjoittelua, joten siitä saa molemmat. Täältä voi lukea miksi: Kahvakuula + lisättyä voimaa. 

En kerro enempää eilisestä menomatkasta (viisi pysähdystä Tku-Hki-matkalla, sitten kuvaukset ilman kahvakuulaa ja radiohaastattelu kuulan kanssa) enkä myöskään tulomatkasta (rengas puhkesi moottoritiellä), pääsin kuitenkin perille.

Rengas se on vararengaskin.

Ja toisaalta – tulipa oltua raikkaassa ulkoilmassa, eikä aina vaan “autossa istuen”. Ja toisaalta ajettua rauhallisemmin. Heh.

Pääsin myös esittelemään kuulatreenausta moottoritien varressa auttamaan pysähtyneelle herrasmiehelle. Hän epäili, että harrastan jotain urheilua, joten piti kaivaa kuula takaluukusta ja autonkorjauksen lomassa näyttää pari liikettä. 

Olen kyllä kävellyt painonnostokengät jalassa mm. Manhattanilla, mutta tämä tuli uutena. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *