Tykkää tästä

21 tapaa pilata oma fiilis.

****

Terveisiä sohvalta. Olen täällä jonkinlaisen flunssan selättämänä, mikä on oikeastaan aika inspiroivaa. Julistin sitä luonnollisesti myös Facebookissa, näin:
FB
No niin.

Kiva idea. Tähän ns. nuhaisena kotoillessa ajattelin, että miten voisi varmistaa huonon olon paitsi tänään, myös tästä ikuisuuteen. Kyseiset leffat liittyvät tapaukseen sen verran, että katselin niitä, mutta YLEn Islam-ilta vei voiton.

Joka tapauksessa, näitä ohjeita noudattamalla saa aivan varmasti paskan olon pitkäksi aikaa. Ei muuta kuin kokeilemaan.

kuva-9

1. Jäätelö ja irtokarkit. 
– syö kunnolla. Ei mitään pikkumukillista, vaan esim. puoli litraa tai litra kerrallaan. Mitä karkkeihin tulee, kannattaa valita kaikkein erikoisimman värisiä ja muotoisia. Siten varmistat kaikkien lisä- ja väriaineiden saannin. Myös sokerihuurteisia suosittelen.

2. Juustot. 
– erilaisia juustoja, mahdollisimman paljon. Ehkä kannattaa myös panostaa määrään, ei laatuun.

3. Leipä. 
– syö vaaleaa leipää, kuten patonkia. Alkuperäisessä ohjeessa mainitsen riisikakut, mutta jos haluaa maksimoida huonon olon, kannattaa panostaa vehnään kaikissa sen muodoissaan. Ehkä myös voidella leipä ennen juustoa. Aina voi myös dipata öljyyn vielä tämän päälle. Viinirypäleet mukaan.

4. Alkoholi
– punaviinillä varmistat turvotuksen.

5. Pysy sisällä. 
– ulkoilu parantaa oloa, joten laita verhot alas, ovet kiinni, älä päästä luonnonvaloa sisään.

6. Internet.
– välttele aitoja ihmiskontakteja. Ole paljon netissä, mielellään koko ajan. Jos olet liian turtunut pitämään konetta auki, käytä puhelinta. Ota se mukaan myös sänkyyn. Älä koskaan kirjaudu ulos Facebookista.

7. Nesteytys. 
– älä juo vettä. Juo erilaisia mehuja, tuoremehuja ja varsinkin ns. mummonmehua, johon lisäät vielä erikseen sokeria.

8. Liikkuminen.
– älä liiku. Asetu sohvaan huonoon asentoon (eli esim. siten, että toinen käsi jää vartalon alle ja puutuu) ja jää siihen. Voit yhdistää kohdat 4 ja 8 eli esimerkiksi sammua oman kätesi päälle.

9. Servetit. 
– suosi ohuita servettejä nenäliinojen sijaan. Näillä saat ylähuulen mukavasti rohtuneeksi.

10. Tee tästä elämäntapa. 
– pyri toistamaan kaikki kohdat päivittäin. Kokeile viikko kerrallaan, lupaan että kuukaudessa saat jo hyviä, ehkä jopa pysyviä tuloksia. Toista niin kauan, että saat 21, jatka sitten omaan tahtiin.

Palkinto olet sinä.
IMG_2423

4 thoughts on “21 tapaa pilata oma fiilis.

  1. Hurjaa miten näiden ohjeiden noudattaminen toimiikin ärhäkästi puhtaan ruokavalion jälkeen. Viikon “krapula”, CHECK!
    Huikea teksti 😉

  2. Terkut vaan täältä sängynpohjalta, just kun mielessäni hihittelin että eipä oo iskenyt syysflunssat tähän likkaan tänä vuonna, kun on oikeanlaiset elämäntavat ja ruokavalio… Ärsyttää niin paljon kun jää nyt treenit välistä, arghh!! Noh, triple chocolate-jätski lohduttaa…. Vai lohduttaako sittenkään? 😀

  3. Kattava lista! Kohdassa 9. kannattaa vaihtelun vuoksi kokeilla myös paperisia käsipyyhkeitä, niillä saa mukavan rapsakan tuntuman rohtumiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *