Flavor of the Month

Aina vanteilla.

Maanantain kunniaksi, tässä viikonlopun tiivistys vielä kuvina. Tuon yläkuvan lainasin White Trash Disease -Natalialta. Instagramista löytyy lisää täältä ja Natan blogin kautta. Tunnen itseni 103-vuotiaaksi kun kateellisena katselen, miten hienoja kuvia muut ottavat ja tekevät, kunnes muistan että itsepä valitsin aikoinaan olla kirjoittaja ja päätin, että minulla ei ole silmää.

Tuskinpa silti kuva ja teksti toisiaan poissulkevat, että kyllä kohta minäkin ryhdistäydyn. Valitsen siis olla kuvaaja.

Kiitos eilisestä koulutuksesta kaikille! Ja kiitos Samille ravintoluennosta ja kommentista. Hän löysi heti ytimen:

“Olihan se hienon näköistä kun varsin pienetkin naiset oikeasti nostivat, eivätkä tehneet jotain kevätjuhlaliikkeitä ja vartalonkiertoja + maastavetoja muutaman kilon kuulalla.”

Marko Suomi jatkoi heti Facebookissa, että “Nostaminen kaunistaa heti, se on fakta.”

Hehheh. Kaikkihan tykkäävät “liikunnallisista naisista”, mutta kun asiaa tarkemmin tutkii, ei sitten kuitenkaan. “Nainen jumppaa” voi tarkoittaa aika montaa asiaa.

Tässä Nata ja mallikkaasti kohdennettu yläasento koulutuksessa.

8kg
Nostamisen ytimessä! Hyviä kuvia on vähän .. koska, no, ryhdyin kuvaajaksi vasta tänään.
sunnuntai
Kiitokset myös Skyrille eväistä! Huomenna olisi tiedossa Skyrin lehdistötilaisuus Islannin suurlähetystössä, mutta en tiedä ehdinkö tällä kertaa. Kun tuote lanseerattiin Suomeen 2010, olin siellä puhumassakin (kahvakuulan kanssa, heh), mutta nyt jäänee väliin.

Ja suuret kiitokset ForAll-salille Pasilaan myös ja Elinalle avusta ja kuulien lainasta koulutuksen aikana.
pullistelu
Lisäksi, Lift Me Up -tiimin kisapaidat on valmiit ja saapuneet – ja tämä viikko huipentuukin Kuusamon SM-kisoissa joukkueen kanssa.
paidat
Otsikon tarina liittyy kautta rantain myös tähän biisiin. Startataan sillä koko viikko!

One thought on “Aina vanteilla.

  1. Tässä lisää miesnäkökulmaa nostamiseen ja naisiin: tärkeä syy, miksi nostaminen kaunistaa on fyysisen puolen lisäksi se, että kun ihmisen itsevarmuus kasvaa, hän alkaa pitää itseään ihan ok:na ja se näkyy ulospäin. Inhottavan kliseinen ja oksettava termi voimaantuminen on se juttu. Ihminen tajuaa, että hän pystyykin siihen (mave, tempaus tms), joka on aikaisemmin tuntunut mahdottomalta. Se sitten säteilee ulospäin.

    Asiantuntijat paasaavat siitä, että tukilihakset ja core pitävät ryhdin kunnossa. Mä väitän että se on asenne, joka pitää ryhdin kunnossa. Asennetta saa kun tekee vaativia asioita, ja menee eteenpäin, eikä tyydy hernepussien heilutteluun musiikin tahdissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *