Fiilistelyt

Ajanhallintaa urheiluteipillä.

Täytyy kierrättää tänne blogiin muutama kuva viikolta. On ollut niin kiire, etten muista milloin viimeksi. Johtuu osin siitä, että viikonloput menee koulutuskeikoilla, arki imaisee mukaansa lapsen koulun, harrastusten kanssa – ja sitten on tietysti sali ja myös työt.

Puhutaan ajanhallinnasta .. tekisi mieli laittaa urheiluteipillä pitkä viisari kiinni kellotauluun – eikö se olisi sitä itseään? Ajanhallintaa urheiluteipillä.

Käytännössä päivät on juuri nyt minuutilleen aikataulutettu ja siltikään en ehdi kaikkea.

Se että “kaikki on vain susta itsestäs kiinni” on ihan yhtä totta kuin se, että “ihminen saa kantaakseen vain sen minkä jaksaa”. As if, eli ei sinne päinkään.

Ei kaikki mitenkään voi olla vain itsestä kiinni, ellei asu yksin (saaressa) ja aikoo myös jäädä sinne.

Mutta, olen silti ottanut kuvia, mikä on hyvä merkki: tunneissa on kuin onkin vielä ilmaa. Jos ehtii ottamaan kuvan, päivä ei ole vielä täysin tukossa. Pätee myös salilla: jos pystyy ottamaan kuvia kesken treenin, on syytä kiristää treeniä. Videoita saa ottaa, tarvittaessa.

EDIT: en ole tästä silti mitenkään erityisen myrtynyt, huomautan! Kaikkeen ympärillä olevaan ja tapahtuvaan ei välttämättä voi vaikuttaa, mutta omaan suhtautumiseen voi aina. Joskus jopa ainoa, johon voi. Sopii kysyä että Kenen kiire? 

Viikon kuvasummausta hieman tässä. Jännittävät ajat jatkuvat, sen lupaan, mutta tässä pieni kimara. Jonain päivänä paistoi, tykkäsin.

Kevätsiivous alkaa ensi viikolla, siitä tulee hauskaa. Itsekin aion siivota vimmatusti. Kävin yhtenä päivänä joutessani inBodyssa ja sen mukaan rasvaprosentti olisi 16,6 % mutta ei se kyllä taida olla.
eastside
Mustikoita, päärynöitä, todella jees. Hunajalla.
mustikat
Kahvi, ei munavoilla, se ei ollut mun juttu.
kahvi
Katsokaapa Aromatica-sivut. Olen käyttänyt nyt näitä Ulla-Maija Gracen tuotteita muutamana päivänä ennen treeniä ja sen jälkeen. Tai miten sen nyt muotoilisi: en ole ehtinyt tehdä omia harjoituksia kunnolla naismuistiin, mutta koko ajan jotain pientä tulee tehtyä.
aromatica
Kaiken puuskuttamisen keskellä bongasin tämän, jonka Katarina Tunturi oli juuri laittanut nettiin. Heti lainasin sen tänne .. hyvä ajatus, Kata tietää.
katarina 

One thought on “Ajanhallintaa urheiluteipillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *