Flavor of the Month

Elämä on ohi?

Tervehdys tien päältä!

Olen jälleen moottoriteiden ja eväspurnukoiden varassa siellä ja täällä. Eväät ihan siksi, että kuten jo aiemmin kirjoitin Moottoritiemenu-tekstissä, että vaikka olenkin ABC-käyttäjä, ei siitä mitään tule että syö vain huoltamoruokaa.

Illan ohjelmassa on työhyvinvointia, käyn vetämässä kahvakuulaoppia Vantaalla (terveisiä, Anne!).

Huomenna on tulevan Kauppakamarin kuntokirjan osalta treffit kuvaajan, graafikon ja koko tiimin kanssa. Kaikki kirjan kuvat otetaan ensi viikolla. Hain juuri kuvausvaatteita, vielä on edessä stailaus ja muut .. olen todella omalla epämukavuusalueellani juuri nyt, mutta pärjännen.

Yhtä villatakkia toki suosin, bongasin tämän Lindexin alekorista 14 €:lla ja olen käyttänyt sitä ahkerasti sittemmin koko ajan.

Muikeana kuvassakin, mutta hei, kirja kirjoitetaan ehdottomasti villatakissa, ei hupparissa.
villatakki
Laskettakoon epämukavuudeksi sekin, että täytän huomenna 35. Omasta mielestäni se ei ole paljon, mutta parikymppisten mielestä taitaa olla. Kuulin juuri sivukorvalla keskustelun, jossa nuori mies ja nainen keskustelivat siitä, missä he mahtavat olla 15 vuoden kuluttua.

Nainen: Mieti, 15 vuoden kuluttua.
Mies: Niinpä. Me ollaan silloin 35. Elämä on ohi.  

No niin. Ei kai nyt sentään. =) Voi olla, että ikäkriisi tässäkin vielä iskee, mutta käydään nyt sitä odotellessa vielä kuvauksissa tai kaksissa.

Viimeksi minut stailattiin Varustelekalla FIT-lehden kolumnikuviin ja rauniokuviin, joten nyt on hieman toisenlainen kuvio.

Hauskaa, mutta erikoista. Kyllä toimistotyöt voi tehdä kalliollakin? Voiko? Todella mobiilia, todella. 
varusteleka_netti copy
Kuva: Jaakko Kahilaniemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *