Inspiraatio!

Juuri nyt olen tässä.

Kävin tänään Markon Hakalanmäen Ryhdin treeneissä. Oli mukavaa, jo ihan vain siksikin että se taisi olla ensimmäinen treeni viikkoon. Harvoin tulee pidettyä näin pitkiä taukoja, mutta huomasin viime viikolla olevani tulossa kipeäksi, joten jätin treenit väliin.

Olen tässä muutenkin vähän reissun päällä. Mietin maanantaina, että ei juma, jos vielä yhdenkin päivän joudun istumaan kotona, räjähdän. Niinpä pakkasin autoon sen mitä tarvitsen ja lähdin olemaan mobiili. Mulla on auto, mokkula ja kannettava tietokone, joten parempi ajaa ja kantaa kuin istua ja palaa.

Nostokengät, lenkkarit, läppäri, yksi kuula ja vyö siltä varalta, että eteen tulee jotain painavampaa.

Voisin olla missä vaan, mutta juuri nyt olen tässä. Olenko läsnä? En tietenkään ole, olen netissä.

Huoltoasemien vessoissa tiedetään:

2 thoughts on “Juuri nyt olen tässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *