Harjoittelusta

Kahvakuulamysteeriä ja päivityksiä.

Viimein olen saanut sivuja päivitettyä. Toki tämä tapahtuu pala kerrallaan, mutta pitkästä aikaa tekee todella mieli kirjoittaa. Kirjoitan paitsi sivuja uusiksi, myös Fit-lehden kolumneja niin vimmalla, että melkein voisin tehdä kolmen vuoden kolumnit varastoon. Tiedä sitten miksi, mutta kovasti tuntuu olevan sanottavaa.

Yritän pitää mielessäni oppimani viisauden: juuri silloin, kun tulee mieleen jotain “oikein nasevaa” sanottavaa, kannattaa olla hiljaa. Tuskin olisin ensimmäinen, joka kompastuu omaan lyömättömään “nokkeluuteensa”. Se riski on kuitenkin otettava.
portaat
Wasa Sports Club, takaovi. 

Nyt olen ehtinyt päivittää paitsi ns. oman esittelyni johonkin kuosiin, listasin myös blogin statistiikkaa ja tuoreita kävijämääriä ylös. Tuo on minusta aina kiinnostavaa faktaa sivulla kuin sivulla.

Mielenkiintoista on sekin, että tammikuu oli täällä hyvinkin aktiivinen siitä huolimatta, että sivut oli ison osan ajasta alhaalla ja remontissa. Sankaritreeni keräsi 3882 ja eilen käyntejä olikin jo yli 4000.

Kokemukseni mukaan rasvaprosentti, paljas pinta ja onnellisuus keräävät vielä enemmän lukijoita, joten ehkäpä yhdistän jonain päivänä nämä kaikki ja “räjäytän pankin” (hehheh).

Päivitin tänne Tekniikkaleirit-kohtaan vähän tietoa mm. siitä, mitä salilla on hyvä olla nostamiseen keskittyvää koulutusta varten. Sama pätee nostamiseen ylipäätään. Lisäksi tein oman valikkonsa aiheelle Kahvakuulamysteeri. Kaikista maailman asioista tämä on ehkä mielenkiintoisin. Kahvakuulan suosio (eli ns. Lidl-kuulailu) todistaa maailmasta jotain aivan kummallista.

Kahvakuulan tehokkuutta on julistettu niin pitkään, että myytti elää täysin omaa elämäänsä. Paljon enemmänkin voitaisiin kyseenalaistaa. Ja ehkä huomata, ettei tehokkuudessa ole kyse välineestä, vaan siitä mitä sillä tehdään.

Mutta, kevät on kevätjuhlaliikkeiden aikaa ja sillä mennään. Kuten Stam1nan laulussa lauletaan, ‘näillä mennään, ei mikään muutu’.

Powered by: Mobiili sali, Das Auto. 

3 thoughts on “Kahvakuulamysteeriä ja päivityksiä.

  1. Olen ollut vuosia blogisi vakilukija, mutta kommentoin ensi kertaa vasta nyt, ja erittäin olennaiseen asiaan vieläpä, mutta mutta: intohimoisena Stam1na-fanina on nillitettävä todella mitättömästä asiasta ja korjattava, että tuossa linkkaamassasi biisissä lauletaan “näillä mennään, ei mikään muutu”. 😉 Todettakoon samaan syssyyn, kun nyt sanaisen arkkuni avasin, että uudistunut blogipohja saa minulta täydet pisteet, selkeämpi lukea ja muutenkin näyttää hyvältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *