Fiilistelyt

Kaikki olennainen.

Ylläoleva on jostain menneestä naistenlehdestä, sangen pätevä.

***

Olen aika allerginen aforismiautomaateille ja motivaatiokuville (tiedättekö, aina samat säikeet ja/tai vatsalihakset, aina sama ylimielis-syyllistävä lähestymistapa tyyliin WHAT DID YOU DO TODAY jne jne.

Mutta, sellainen hyvä löytyy Facebookista kuin A Peaceful Warrior, ja yllättäen tuolta sivustolta tulee lähes päivittäin vastaan jotain mielenkiintoista.

Vaikkapa tämä Do Epic Shit. Se on oikein hyvä ohje.
epic
Ajattelen myös, että jos suinkin mahdollista (ja aina on?) – paras tehdä eeppistä shittiä, silläkin uhalla että menettää kaiken ja saa vähän turpaansa, kuin että tekisi jotain keskinkertaista.

Tuskin on järkevää “varautua kaikkeen” ja olla mieliksi tekemällä aina vaan jotain, mistä kaikki tykkäävät. Tai mitä “ihmiset haluaa”. Koskapa, jos yrittää olla kaikkea kaikille, ei ole kenellekään mitään (sanovat kaikki viisaat ja oikeassa ovat).

Tästä “ihmiset haluaa” -aiheesta on tulossa ihan oma piiiitkä kirjoituksensa, mutta vielä se ei ole valmis.

Myöskään tämä ei ole huono. Ja hyvä syy olla bloggaamatta myös (ainakin niin kauan, että on taas jotain omaa sanottavaa, eikä tuskissaan tarvitse lainata muita).
bs

PS. Olen ollut “lomalla” noin viisi päivää, jonka myötä muistikirja täytyy kirjoitus- ja muista ideoista. Ehkäpä blogi alkaa myös päivittyä tiuhemmin, nyt kun on matskua.

Aiheina mm.

– kokemukseni mukaan paras ruokavalio. Sellainen helposti noudatettava, elämänmukainen, jolla ensin laihtuu – eikä sen jälkeen enää liho. Täydellistä, eikö?
– 90/10-sääntö (kaikessa, myös syömisissä).
– buffet-käyttäytyminen (jos ikinä rekrytoin työntekijöitä, vien haastateltavat syömään – ja seisovan pöydän ääreen. Se kertoo ihmisestä paljon, ehkä jopa liikaa).
+ kaikki muut tuhannen tärkeät asiat

4 thoughts on “Kaikki olennainen.

  1. Tuskin maltan odottaa ruokavaliopostauksiasi. Ajankohtainen asia mulle, kun pitäisi hieman saada kroppa entiseen kuosiin! Kiitos jo etukäteen!

  2. Tuo työpaikkahaastattelussa seisovan pöydän ääreen on todella hyvä ajatus, saa ihmisestä selville paljon…..

  3. ai jos ottaa paljon ruokaa niin on ahne läski ja jos pari salaatinlehteä ja yhen herneen niin on niuho anoreetikko? 😀 molemmat ajatuksenakin vittumaisia ihmistyyppejä, molemmat täysiä stereotyyppejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *