Fiilistelyt

Kaunista on tekemisen ilo, liike ja jatkuvuus.

Liedon SM-kisat oli hieno tapahtuma – ihan historiallisestikin ajatellen, koko lajille upea päivä. Outin raportti täällä: Liedon LC SM-päivä kuvina. Ja Eveliinalta myös Liedon SM-kisarappari.
Myös Marko bloggasi, otsikolla Naisten painoharjoittelu ja muuta herkistelyä. Markon kirjoitus oli kaunis ja viisas:

“Miksi minua kiinnostaa naisten painoharjoittelu? No, yksi syy siihen on että minulla on tytär. En halua että hän kasvaa tyhmäksi, ja kuvittelee että ainoa oikea naisen malli on heikko ja passiivinen.

Toinen juttu on se että pidän älykkäistä ja aktiivisista naisista. Kolmas on se että ihminen, mies tai nainen, on mun mielestä kauneimmillaan / komeimmillaan silloin kun hän tekee jotain sellaista keskittyneesti ja asenteella, josta pitää ja jossa haluaa olla hyvä. Sitä on hieno katsella.

Urheileva nainen on kaunis. Lajista riippumatta, tuloksista riippumatta, niin se on. Oikeasti, uskon että liian monet naiset jättävät tiettyjä terveellisiä asioita tekemättä vaikkapa lihaskasvun pelossa. Se on jotain niin väsynyttä ja ysäriä, etten jaksa asiasta enää edes kirjoittaa. Se mikä on kaunistaa, aina, on tekemisen ilo, liike ja sen jatkuvuus. Ja magnesium! Krisse tietää:

Tässä muutamia randomeja kuvia, mitä iPhonella nappailin. Muutama lainattu muualta. Urheilkaa ja olkaa iloisia, se kaunistaa! Ja käyttäkää magnesiumia: kuula ämpäriin ja pää perään. Tiiti tietää:

Milla pukuhuoneessa.

Fiilistelyä ja hiuspinnejä ennen nostoja, pukuhuone paras!

Naisten 12 kg sarja, Eveliina, Karoliina ja Taija.

16 kg sarjassa Krisse, Minna ja Niina

12 kg, Milla ja Teija

16 kg, Outi ja Kirsi:

Asiaankuuluva torikokous & spekulointia:

Voitokas Eveliina, kuva täältä.

Tiiti halauksessa onnistuneen setin jälkeen:

Johanna, Terhi ja Tiiti, kuva lainattu täältä Outilta.

Koko osallistujakaarti:

Ja vielä kerran, rakas Mafia <3 joka on edelleen vailla nimeä, mutta rakkaalla lapsella on niitä monta.

Joko ehdin omalta osaltani kiittää kaikkia osallistujia ja järjestäjiä? Jos en, täältä pesee: kaunis kiitos Juusolle ja Antsulle Lietoon, Vierelän pariskunnalle samaten, sekä kaikille muille jotka mahdollistavat tällaiset jutut ja kilpailut. Osallistujia ja yleisöä myöten, tietysti.

5 thoughts on “Kaunista on tekemisen ilo, liike ja jatkuvuus.

  1. Oli mahtava päivä, tunnelma katossa ja parasta mahdollista seuraa. Hetikohtapian uusiksi! 🙂 Paitsi, että SM kisoja ei taida ihan puun oksilla kasvaa joka kuukaudelle.

  2. Noi kuvat oli upeita. Kirjoitus sai hyvälle mielelle, laitan jakoon:)
    P.S. vaikka mä pyyhin lattiat vaan, ja jaoin muutaman mainoksen, olen silti yyber ylpeä siitä että sain osallistua <3 Kahvakuulailun parista on löytynyt ihmisiä jotka puhaltaa yhteen hiileen. Porukkahenki keskenään kilpailevienkin seurojen välillä on hieno. Kaikki tsemppaa kaikkia. Siinä on paljon opittavaa, muuhun elämään.

  3. Kiitos Outi ja Qla (tai miten olis Blossom!) 😀

    Kiitos Henna-Pauliina! <3 Henki on kyllä mieletön, sen allekirjoitan täysin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *