Flavor of the Month

Top 13: kaikki pikkuisen paremmaksi.

Sydänystäväni (!) Hanna Markuksela, eli Avalonian Hanna, bloggasi listan Hanna approves Top 10: näillä kaikki kääntyy tosi hyväksi. Hanna on hyvä ja maanläheinen tyyppi, suosittelen lukemaan.

Matalapaine on ihan tuttu fiilis. Tärkeintä lienee toki löytää mahdollinen perimmäinen syy ja tarvittaessa sorvata sitä, mutta voi sitä silti aloittaa jostain pienestäkin. En usko, että aina voi tai kuuluu leijua, mutta omaan olotilaan voi useimmiten vaikuttaa. Tässä oma instant-listani instant-keinoista.

1. Lue toisia. Muut tietävät enemmän. Kuva Suuren sitaattikirjan kannesta (Karisto 1996). Asenne? Halu rakentaa, ei hajottaa?

2. Fyysinen tekeminen: mennään salille. Työnnä pään päälle tai heilauta. Tempaa. Mikä nyt menee, ei ehkä heti 28-kiloisella, mutta jollain.

3. Vedä itsesi iloiseksi. Jos kuula ei riitä, lisää painoja. Tee raskaita kymppejä tai jotain muuta sietämätöntä.

4. Lue kiinalaisia sananlaskuja. Hyväksy totuus:

5. Syö jonkun toisen tekemiä protskulettuja. Nämä taas Krissen, Annen ohjeella.

6. Jos dataat, dataa laiturinnokassa (tämä on niin väärin).

7. Etsi pubi, jossa on parhaat vessanseinätekstit.

8. Hakeudu seuraan, jossa tiedät että olosi kohenee. Heitä kutsutaan nimellä ystävät, mutta toisaalta myös tuntemattomat voivat saada saman vaikutuksen. Se, että tulee yllätetyksi, piristää.

Itselleni sen teki eilen Citymarketin myyjä, joka toivotti hymyillen oikein hyvää viikonloppua. Kiitin ja sanoin, että hänen iloisuutensa pelasti päiväni, josta hän ilahtui isosti, josta minä ilahduin. (tämä ei ollut hidaskassa, huom) 

9. Tekohymy (komppaan Hannaa)

10. Korjaa syömiset välittömästi. Tämä on minulla ehdoton, koska jo muutaman viikon sisäinen sokerointi tuntuu ja näkyy.

Viime marraskuussa Me Naiset -lehti kysyi minultakin vinkit nuhjuisen marraskuun selättämiseksi. Ohjeeni oli painonnosto, jonka jälkeen bloggasin otsikolla Ei rasva kynttilöitä polttamalla pala.

Nosta mitä nostat; pääasia mielestäni on, että asioita siirtyy pään päälle säännöllisesti. Ja mitä syömiseen tulee, sillä saa itsensä ja olonsa joko hyväksi tai huonoksi melko nopeassa ajassa. En usko vanukas-kynttilä-yhdistelmän piristävyyteen, päinvastoin.

Tee Bikinisuklaata.

11. Yhdistä juoksu + nahka. Toimii minulla. Tai no, rehellisesti, en juossut, mutta olin ulkona. Eikä tuo ole nahkaa. Mutta jotain sinne päin.

12. Käy Tampereella ja löydä tämä. (mutta älä ota stressiä. Se on vain kyltti, se on vain jonkun sotku joka ei tarkoita mitään mutta näyttää hyvältä).

13. Rakastu. Auts. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *