Harjoittelusta

WKC Strength & Conditioning Quotient

Tänään tehtiin kurssilla WKC:n niin sanottu Kuntotesti, eli tämä WKC Strength & Conditioning Quotient. Jälleen “testi” – tai voi sitä ihan treeninäkin pitää – yllättää. Kannattaa alussa ottaa rohkeasti painava kuula (rinnallevetoihin) ja sitten keventää muissa liikkeissä. Jos tavoittelee ultimate-tulosta. Tämän päivän tulokset oli hyviä ensikokeiluksi, mutta lyön tonnin vetoa että melkein kaikki tämän tänään tehneet saivat ajatuksen siitä, miten “taktikoivat” ensi kerralla.

Testi on hyvä! Tempaus tehdään puolikkaana eli alastulo rinnallevedon kautta, joten se on teknisesti helpompi. Lisäksi OALC Press (eli rinnalleveto+punnerrus) on mukavaa vaihtelua työntöihin verrattuna. Tai ei mukavaa, mutta vaihteeksi yläkroppaa niiden ainaisten kinttujen sijaan.

Kun itse tein viimeksi, sain tulokseksi 1091 pistettä. Tein 20 ja 16 kg:lla kaikki liikkeet, melkein lähtisin ensi kerralla 24 kg:lla rinnallevedoissa … (ja päätyisin parissa viikossa taas tulehtuneeseen käsivarteen, eh).

4 thoughts on “WKC Strength & Conditioning Quotient

  1. Mä lähden ens kerralla riveihin kuudellatoista ja tavoitteena on verenmaku suuhun ja parin päivän palauttelu. Jos ei missään sarjassa joudu oikeesti pinnistämään niin siinä “vois ehkä olla parantamisen varaa”…

    Mis mun tappajanvaistot on, onks näkyny?

  2. 1054 tuli pisteitä, eka laji 20kg toistoja täydet 120, toinen laji 16kg ja täydet 60 toistoa. Loput 3 lajia jäi pikkasen vajaaksi maksimeistä 16kg:lla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *